З мандаринів можна приготувати смачне і ароматне варення на зиму. Воно гарантовано сподобається вам і вашим рідним.

Читайте Знай в Google News!

Рецептом варення з мандаринів ділиться сайт "Cooku".

Інгредієнти:

  • мандарини — 1 кг
  • великий апельсин - 1 штука
  • цукор — 1 кг
  • вода - 1 стакан
  • мелений імбир - 2 ч. л.
  • ванілін - 1 пакетик

Варення з мандаринів, фото: кадр з відео
Варення з мандаринів, фото: кадр з відео

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Приготування:

Очищені від шкірки мандарини і апельсин поділити на часточки. Укласти все в каструлю і залити склянкою води. Залишаємо їх постояти протягом 8 годин.

Після цього ставимо на повільний вогонь і додаємо імбир. Даємо закипіти і варимо протягом 1,5 годин, постійно помішуючи. Додаємо ванілін і цукор, варимо ще півтори години.

Розливаємо готове варення в попередньо стерилізовані і сухі банки, закриваємо металевими кришками.

Варення з мандаринів, фото: кадр з відео
Варення з мандаринів, фото: кадр з відео

Варення з мандаринів, фото: кадр з відео
Варення з мандаринів, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.