Інфляція та затримки зарплат в 90-х змушували жінок викручуватися і придумувати страви з нічого. Пропонуємо рецепти кількох страв, які були популярні у часи СРСР.

Читайте Знай в Google News!

Печиво на розсолі

Інгредієнти:

  • 1 скл. огіркового розсолу
  • 1/3 скл. соняшникової олії
  • 2 скл. борошна
  • 0,5 ч. л. соди

Приготування:

Змішайте добре всі інгредієнти. Розкачайте тісто і за допомогою формочок виріжте печиво. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте до готовності приблизно 15-25 хвилин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Печиво на розсолі, фото: кадр з відео
Печиво на розсолі, фото: кадр з відео

Суп з плавленого сирка

Інгредієнти:

  • 1 морква
  • 3 цибулини
  • 3 картоплини
  • 2-3 плавлених сирки
  • 1,5 л води
  • сіль

Приготування:

Наріжте дрібно картоплю і поставте його варитися. Невеликими шматочками наріжте цибулю і моркву, обсмажте їх на сковороді. Коли картопля буде майже готова, висипте до неї в каструлю овочі. Натріть на тертці сир і додайте в каструлю, посоліть. Варіть суп ще 5 хвилин, після чого зніміть з вогню.

Суп з плавленого сирка, фото: кадр з відео
Суп з плавленого сирка, фото: кадр з відео

Бутерброди з сіллю і часником

Зараз є величезна різноманітність бургерів, брускет, але цей смак ні з чим не можна порівняти. Приготувати такий бутерброд простіше простого. Потрібно лише натерти скибочку хліба часником і посолити.

Солодкі бутерброди

Скибочку хліба намажте маслом, посипте цукром і поставте на кілька хвилин в духовку.

Солодкі бутерброди, фото: кадр з відео
Солодкі бутерброди, фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.