Кулінарний експерт та суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова показала, як приготувати смачні ліниві вареники. Щобільше, для цього знадобиться не більше 20 хвилин.
Спершу добре розім'яти сир вилкою. Додати яйце, сіль та поступово - по одній ложці - просіяну муку. Добре все разом вимішати і замісити тісто. Сформувати з нього ковбаску та порізати її на невеличкі "варенички".
Втиснути у кожен лінивий вареник по кілька заморожених ягід чорниці. Кидати їх у вже кип'ячу воду, перемішати. Чекаємо, коли вода закипить, накриваємо кришкою і варимо протягом 5 хвилин. Виймаємо, даючи трохи сметани або вершкового масла.
Для приготування соусу всі складники добре збити за допомогою блендера. Полити чорничним соусом готові ліниві вареники.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше