Як правильно варити холодець, не додаючи при цьому желатину, знає не кожна господиня. Виявляється, це реально.

Читайте Знай в Google News!

Максимально домашній рецепт холодцю опублікували у кулінарному Іnstagram "Кухня Сабіни".

Інгредієнти:

~1-3 яловичих копитця
~1 курка
~солі
~перець горошком
~лавровий лист
~2 цибулини
~головка часнику

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/
Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

Спосіб приготування:

Чисті яловичі копитця. Курку з копитцями варимо 5 хвилин. Промиваємо в чистій воді і заливаємо чисту воду. Варимо на найменшому вогні 5 годин. Кладемо 2 цибулини. Варимо ще 2 години.

За годину до приготування додаємо лавровий лист, перець горошком, сіль. Варимо ще годину. Загалом рівно 8 годин на найменшому вогні.

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/
Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

М'ясо подрібнюємо руками. Бульйон проціджуємо через сито з марлею. М'ясо укладаємо в форму. У бульйон додаємо часник. Заливаємо бульйон в форму. І в холодне місце на 10-15 годин. Холодець готовий! Всім смачного

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вони пахнуть дитинством: рецепт ванільних булочок як ″за 9 копійок″. Багато хто ще пам'ятає булочки під назвою "по 9 копійок". Пишні, м'які, що пахнуть ваніллю, вони просто танули в роті.

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.