Як правильно варити холодець, не додаючи при цьому желатину, знає не кожна господиня. Виявляється, це реально.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
Максимально домашній рецепт холодцю опублікували у кулінарному Іnstagram "Кухня Сабіни".
Інгредієнти:
~1-3 яловичих копитця
~1 курка
~солі
~перець горошком
~лавровий лист
~2 цибулини
~головка часнику
Спосіб приготування:
Чисті яловичі копитця. Курку з копитцями варимо 5 хвилин. Промиваємо в чистій воді і заливаємо чисту воду. Варимо на найменшому вогні 5 годин. Кладемо 2 цибулини. Варимо ще 2 години.
За годину до приготування додаємо лавровий лист, перець горошком, сіль. Варимо ще годину. Загалом рівно 8 годин на найменшому вогні.
М'ясо подрібнюємо руками. Бульйон проціджуємо через сито з марлею. М'ясо укладаємо в форму. У бульйон додаємо часник. Заливаємо бульйон в форму. І в холодне місце на 10-15 годин. Холодець готовий! Всім смачного
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вони пахнуть дитинством: рецепт ванільних булочок як ″за 9 копійок″. Багато хто ще пам'ятає булочки під назвою "по 9 копійок". Пишні, м'які, що пахнуть ваніллю, вони просто танули в роті.
Також "Знай.ua" писав,