Омлет є одним з найпоширеніших сніданків у світі. Секретним рецептом поділився ведучий легендарного тревел-шоу" Орел і Решка " (Новий канал). Він дізнався про це під час подорожі на французький Острів-абатство Мон-Сен-Мішель.

Читайте Знай в Google News!

У Франції найпопулярнішою стравою є омлет матінки Пуляр. Він вважається самим "повітряним" і ніжним в світі. Рецепт приготування омлету тримається в суворій таємниці. Але ведучий " Орла&Решки. Чудеса світу "Антон Зайцев зі своєю "золотою" карткою може дозволити собі що завгодно. Тому і зайти на кухню одного із закладів, щоб дізнатися секрет приготування знаменитого омлету, він не побоявся.

"На перший погляд, тут все звичайне – яйця, посуд, піч, кухарі. Неначе ніякої магії немає – - розповів ведучий. - Але в чому ж секрет легкості омлету? Зараз я вам відкрию столітню таємницю. Щоб омлет вийшов пишним, кухар розділяє білок і жовток. Просто жир жовтка не дозволяє білку піднятися до пишної піни. Тому окремо збивається білок, окремо-жовток, і тільки потім все змішується. Ну, все-справа розкрита".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На кухні побував, можна і спробувати блюдо.

"Знаєте, цікаво, що омлет навіть при розрізанні не втрачає своєї "легкості". Ммммм, дуже ніжний. Таке враження, що завдяки ось цій збитості ти їси омлет з пюре. Просто не встигаєш розжувати, адже він, як морська піна, зникає в роті".

За таке блюдо і заплатити доведеться чимало. 32 євро (1076 грн) коштує омлет звичайний, 34 євро (1143 грн) потрібно віддати за блюдо з беконом і картоплею, а вартість яєць з морськими гребінцями – аж 38 євро (1277 грн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведучий "Орла і Решки" показав найнезвичайніше в Запорізькій області, таким має бути наше майбутнє.

Як повідомляв Знай. ua, подружка Івлєєвої в "Орел і Решка" розщедрилася на номер в готелі за $28 тисяч.

Також Знай. ua писав, що український Квазімодо, зірка "Орла і Решки" став дзвонарем у Франції.