Омлет є одним з найпоширеніших сніданків у світі. Секретним рецептом поділився ведучий легендарного тревел-шоу" Орел і Решка " (Новий канал). Він дізнався про це під час подорожі на французький Острів-абатство Мон-Сен-Мішель.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
У Франції найпопулярнішою стравою є омлет матінки Пуляр. Він вважається самим "повітряним" і ніжним в світі. Рецепт приготування омлету тримається в суворій таємниці. Але ведучий " Орла&Решки. Чудеса світу "Антон Зайцев зі своєю "золотою" карткою може дозволити собі що завгодно. Тому і зайти на кухню одного із закладів, щоб дізнатися секрет приготування знаменитого омлету, він не побоявся.
"На перший погляд, тут все звичайне – яйця, посуд, піч, кухарі. Неначе ніякої магії немає – - розповів ведучий. - Але в чому ж секрет легкості омлету? Зараз я вам відкрию столітню таємницю. Щоб омлет вийшов пишним, кухар розділяє білок і жовток. Просто жир жовтка не дозволяє білку піднятися до пишної піни. Тому окремо збивається білок, окремо-жовток, і тільки потім все змішується. Ну, все-справа розкрита".
На кухні побував, можна і спробувати блюдо.
"Знаєте, цікаво, що омлет навіть при розрізанні не втрачає своєї "легкості". Ммммм, дуже ніжний. Таке враження, що завдяки ось цій збитості ти їси омлет з пюре. Просто не встигаєш розжувати, адже він, як морська піна, зникає в роті".
За таке блюдо і заплатити доведеться чимало. 32 євро (1076 грн) коштує омлет звичайний, 34 євро (1143 грн) потрібно віддати за блюдо з беконом і картоплею, а вартість яєць з морськими гребінцями – аж 38 євро (1277 грн).
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, ведучий "Орла і Решки" показав найнезвичайніше в Запорізькій області, таким має бути наше майбутнє.
Як повідомляв Знай. ua, подружка Івлєєвої в "Орел і Решка" розщедрилася на номер в готелі за $28 тисяч.
Також Знай. ua писав, що український Квазімодо, зірка "Орла і Решки" став дзвонарем у Франції.