Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який відвідав всі 193 країни, розповів про найжахливіші делікатеси у світі.

Читайте Знай в Google News!

На своїй сторінці в Інстаграмі Михайло Зарубін зізнався, що у подорожах чимало емоцій приносить смачна їжа. Саме тому, він завжди цікавиться у місцевих, що вони зазвичай їдять. ⠀

"Подорожі приносять багато емоцій. І одне з головних - смачно поїсти. Кажуть, не спробувавши місцеву кухню, ми не можемо судити про країну в цілому. Саме тому я часто запитую місцевих - таксистів, провідників, на службі приймання в готелях - про те, які страви вони їдять вдома кожен день. Але іноді улюблені ласощі - це щось занадто.", - написав він. Михайло Зарубін

Михайло Зарубін, фото: instagram.com/mike.around.the.world
Михайло Зарубін, фото: instagram.com/mike.around.the.world

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Найжахливіші делікатеси у світі:

1. Печиво з кониками. За останні десять років ці ласощі набрали у Франції неймовірну популярність. Їх часто дарують в подарункових коробках.

2. Стейк з крокодила. Зустрічається у Гватемалі, Австралії, Південній Африці. На смак страва нагадує щось середнє між куркою і рибою.

3. Очі тунця. Японці обожнюють цю рибу і їдять щодня, не викидаючи нічого. Очі приправляють соєвим соусом і смажать з рисом.

4. Кривавий холодець. В Азії беруть тельбухи свині і виварюють разом зі свинячою кров'ю. А тоді їх заморожують.

5. Ківіак. Це популярна страва народів Крайньої Півночі. Тюленя фарширують сотнею общипаних непрошених чайок і закопують в землю на рік. Їдять саме птицю, запах якої неможливо передати.

6. Собаче м'ясо. Присутнє у раціоні в Китаї і Кореї - жодної заборони немає. А один з найжорстокіших фестивалів собачої їжі проходить там досі щорічно.

7. Кажан. Попри те, що вони переносять багато зарази, їх регулярно їдять в Азії, а також в Океанії - на Фіджі і Вануату.

8. Хакарл. Це гниле м'ясо акули, яке в Ісландії стоїть на кожному новорічному столі. Має консистенцію сиру, його їсти потрібно з затиснутим носом - інакше не вийде.

9. Яйця хлопчиків. Звичайні курячі яйця варять в сечі китайських незайманих. Скуповують її гуртом в школах спеціальними тазиками. Вважається, що такі яйця надзвичайно корисні.

Фото: instagram.com/mike.around.the.world
Фото: instagram.com/mike.around.the.world

Фото: instagram.com/mike.around.the.world
Фото: instagram.com/mike.around.the.world

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лідія Таран заговорила про "роман" з лідером "Бумбоксу" Хливнюком, мовчали 14 років - "Happy End"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Карпа викрила шахраїв в Instagram: крадуть сторінки і видають себе за вас, будьте обережні. Письменниця розповіла, як потрапила на гачок аферистів

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"