Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила в Сторіс коротенькі відео, показавши, яким апетитним сніданком балує Влада і їх маленького сина Леона вранці.

Так, артистка позувала на кухні в стильній червоно-чорній піжамці в тартан, видавши незвичайний і апетитний рецепт, який всього за кілька хвилин розбавить навіть примітивну яєчню. Лілія запропонувала приготувати з нею гуакамоле на швидку руку всього за 2 хвилини. Все, що потрібно - змішати всі апетитні інгредієнти разом і розтовкти їх виделкою, після чого, наприклад, страву можна намазати на хліб або мокати в неї грінки.

"Експрес-рецепт гуакамоле в тарілці за 2 хвилини:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

- Розім'яти виделкою авокадо в тарілці

- Сіль

- Перець

- Лимонний сік

- Оливкова олія"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.