Останнім часом багато хто скаржиться на тьмяну зиму і недолік новорічного настрою. Створити атмосферу тепла, затишку і домашнього свята можна самому собі. Тому вішаємо на стіну світиться гірлянду, беремо теплий картатий плед і... заварюємо смачний і корисний апельсиновий чай з родзинками і корицею за рецептом, наведеним нижче.

Цей напій виконує відразу кілька важливих функцій - він зігріває, піднімає настрій і покращує обмін речовин. А крім того, апельсиновий чай приносить справжню насолоду і розташовує до найтеплішим задушевним бесід.

Рецепт такого чаю опублікував Telegram-канал "смачне і корисне"

готуємо: ️ ️ родзинки 80 гр. ▫️Апельсини - 2 шт. ▫️апельсиновий сік − 500 мл. ️️чорний чай заваріть міцний чорний чай двома склянками окропу. ▫️Додайте промиті родзинки і залиште на 10 хвилин. Апельсини наріжте дрібними кубиками разом з цедрою. ▫️У невеликій каструльці змішайте апельсиновий сік і шматочки нарізаного апельсина. ▫️За бажанням можна додати паличку кориці. Накрийте кришкою і проваріть на слабкому вогні протягом 15 хв. ️ ️ апельсинову суміш збийте в блендері до однорідності і з'єднайте з чаєм і родзинками. ️ ️ Всі разом доведіть до кипіння, потім процідіть і розлийте по чашках.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, лікарі розповіли, який продукт надійно захистить серце і судини - аналогів просто немає

Як повідомляв " Знай.ua", на Новий Рік краще відмовитися від шампанського: які загрози несуть напої з бульбашками

Знай.ua писав, непитущі ризикують рано померти: відкриття вчених перевернуло стереотипи. Вчені пояснили, чому алкоголь продовжує життя. Звичайно, це не може служити виправданням для алкоголізму, але задуматися є над чим.