Паштет з курячої печінки підійде для тих, хто не дуже любить смак звичайної печінки. Незвичайний рецепт опублікували в Instagram- акаунті з рецептами sergeeva.food.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Цибуля 1 шт
- Морква 1 шт
- Спеції / сіль / паприка за смаком
- Масло вершкове 40 г + для заливки + смаження
- Соєвий соус 20 г (необов'язково)
- Сметана 2 ст. л
- Чебрець (необов'язково)
Спосіб приготування:
1. У суху сковороду поклади шматочок вершкового масла, цибулю і соєвий соус - смаж на швидкому вогні близько хвилини, потім додай сюди ж печінку, смаж поки не з'явиться багато соку від печінки, після додай моркву, спеції, сметану і готуй під закритою кришкою на повільному вогні близько 20 хвилин.
2️. Після приготування, печінку переклади в глибоку ємність, додай вершкове масло 40 г, сіль за смаком і всю масу перебий будь-яким блендером.
Розкласти по ємностей, а зверху залити розтопленим маслом, накрити плівкою і відправити в холодильник.
Нагадавши, простий рецепт смаженої курочки, вершково-гірчичний соус для насолоди.
Як повідомляв Знай.иа, смачніше хачапурі, рецепт традиційного осетинського пирога.
Також Знай.иа писав, що рецепт пікантною капусти по-корейськи, саме те, щоб зняти святкові токсини.