Українські застілля рідко обходяться без пляшечки чогось міцного. Зазвичай на столах жителів країни стоїть звичайна горілка. Але чому б не спробувати урізноманітнити алкогольне меню на вашому застіллі та не порадувати гостей незвичайним алкоголем? В основі напою лежить горілка, але смак буде зовсім інший.

Пропонуємо вашій увазі рецепт відмінного домашнього коньяку.

Рецепт домашнього коньяку, скрін Youtube
Рецепт домашнього коньяку, скрін Youtube

Інгредієнт:

Горілка-3 л.

Популярні новини зараз
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Чорнослив-6 шт.

Гвоздика - 10 шт.

Цукор - 100 г.

Суха заварка чаю-2 ст.л.

Ванілін-1 пакетик.

Спосіб приготування

Чорнослив, гвоздику, цукор, чайну заварку і ванілін кладемо в трилітрову банку. Заливаємо все горілкою. Потім потрібно добре збовтати отриману суміш про поставити банку в темне місце на три доби. Кожну добу майбутній коньяк необхідно збовтувати. Спочатку вміст банки помутніє, цього не варто боятися. Це нормальний процес в ході настоювання. Коли коньяк вистоїть три доби, дістаємо його з темного місця, розливаємо по красивих пляшках. Можна насолоджуватися отриманим напоєм.

Ваші гості будуть приємно здивовані, коли побачать на столі таке частування. За смаком виходить дійсно незвичайний, пряний коньяк, який припаде до душі більшості. Готується такий коньяк просто, а результат перевершує всі очікування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли рецепт домашньої наливки з вишні: всього стакан ягід і 0.7 горілки

Також "Знай.иа" домашній лікер на апельсині: дешевий варіант елітного алкоголю за стародавнім рецептом

Як повідомляв портал «Знай.иа", рецепт домашньої хріновухи, від якої на ранок не болить голова