Відомий канадський і український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес - Браво частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1 мільйона чоловік.

Шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" поділився рецептом американського печива, вказавши всі інгредієнти та описи процесів.
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Наприклад, для приготування цієї смакоти нам знадобляться: 150 грамів вершкового масла і коричневого цукру, дві чайні ложки меленого фундука, 2 яйця, 300 грамів борошна, 0.5 ч.л. розпушувача, сіль і 300-350 гр. шоколадних крапель.

"З'єднуємо всі сухі інгредієнти, перемішуємо. Додаємо розм'якшене масло і вводимо яйце. Перемішувати. Робимо ковбаску, загортаємо її в плівку, як на відео, і кладемо в холодильник на 30 хвилин. Включаємо духовку на 170 градусів, нарізаємо на шматочки ковбаску і готуємо 20 хвилин. Приємного апетиту!🥰", - написав Ектор до відео.

Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати борщ, скріншот з відео
Ектор Хіменес-Браво розповів, як готувати борщ, скріншот з відео

"Ммм, як смачно!", "Спасибі за рецепт🙌 😊", "Спасибі велике за рецепт😍👏", "Спасибі велике за рецепт, дуже красиве печиво", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво дав підказку дівчатам, як завоювати його серце: "Гарантія 100%"

Як повідомляв "Знай.ua", яблучний оцет, часник і жир: суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати ідеальний борщ

Знай.ua писав, зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво роздягнувся і прикрив "гідність" арбузиком: "Заради роботи готовий на все"