Відомий український кулінар вирішив розповісти, як правильно готувати пісний борщ з кількою. Влаштуйте свято живота з самим неоднозначним блюдом від жителів Решетилівки.

Новий ролик з рецептом він опублікував на своєму YouTube- каналі, де регулярно з'являється різний контент в рецептами. Прийшов час приготувати і борщ, але, не звичайний.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Ставлення до цього рецепту було неоднозначне, але, Костянтин Грубич запевняє, що виходить неймовірно смачно і корисно. Складові можуть налякати, але, не варто.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Для цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 3 літри води;
  • 2 цибулини - одна в каструлю, одна на зажарку;
  • 1 морквина;
  • 4 картоплини;
  • 0,5 маленької головки капусти;
  • 5-6 помідорів;
  • 2 столові ложки олії;
  • По щіпці солі і меленого перцю;
  • 1 ст ложка цукру;
  • 2 лаврових листки;
  • Пол банки консервованої квасолі або 2/3 склянки свіжої;
  • 1-2 баночки консерви»кілька в томаті".

Секрет такого борщу в тому, що йому потрібно дати час настоятися, і гарячим його краще не їсти.

Спочатку потрібно зробити сам бульйон з цибулею, після чого додаєте дрібно нарізану картоплю, і моркву. Не забувайте про сіль і перець.

Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео
Костянтин Грубич, фото: скріншот з відео

На сковорідці робимо зажарку з цибулі, моркви, натертих помідорів. Під кінець додаємо перець як в каструлю, так і на саму сковороду.

Кілька потрібно додавати в останню хвилину, як і квасоля. Якщо борщ постоїть кілька днів, то він буде ще смачніше.

Нагадаємо, ідеальні кабачки в гострому соусі на зиму: рецепт для тих, кому не вистачає різноманітності

Як повідомляв Знай.ua, тещин мова з кабачків: простий рецепт найніжнішого лечо на зиму

Знай.ua писав, борщ взимку за 3 хвилини: смачна заправка, яка заощадить багато часу