Відомий український кулінар вирішив розповісти, як правильно готувати пісний борщ з кількою. Влаштуйте свято живота з самим неоднозначним блюдом від жителів Решетилівки.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНовий ролик з рецептом він опублікував на своєму YouTube- каналі, де регулярно з'являється різний контент в рецептами. Прийшов час приготувати і борщ, але, не звичайний.
Ставлення до цього рецепту було неоднозначне, але, Костянтин Грубич запевняє, що виходить неймовірно смачно і корисно. Складові можуть налякати, але, не варто.
Для цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти:
- 3 літри води;
- 2 цибулини - одна в каструлю, одна на зажарку;
- 1 морквина;
- 4 картоплини;
- 0,5 маленької головки капусти;
- 5-6 помідорів;
- 2 столові ложки олії;
- По щіпці солі і меленого перцю;
- 1 ст ложка цукру;
- 2 лаврових листки;
- Пол банки консервованої квасолі або 2/3 склянки свіжої;
- 1-2 баночки консерви»кілька в томаті".
Секрет такого борщу в тому, що йому потрібно дати час настоятися, і гарячим його краще не їсти.
Спочатку потрібно зробити сам бульйон з цибулею, після чого додаєте дрібно нарізану картоплю, і моркву. Не забувайте про сіль і перець.
На сковорідці робимо зажарку з цибулі, моркви, натертих помідорів. Під кінець додаємо перець як в каструлю, так і на саму сковороду.
Кілька потрібно додавати в останню хвилину, як і квасоля. Якщо борщ постоїть кілька днів, то він буде ще смачніше.
Нагадаємо, ідеальні кабачки в гострому соусі на зиму: рецепт для тих, кому не вистачає різноманітності
Як повідомляв Знай.ua, тещин мова з кабачків: простий рецепт найніжнішого лечо на зиму
Знай.ua писав, борщ взимку за 3 хвилини: смачна заправка, яка заощадить багато часу