Відома українська блогерка і кулінар Ольга Матвій поділилася рецептом неймовірно смачного торта, який можна швидко приготувати у себе на кухні. Як спекти медовик всього за півгодини.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету телеканалу 1+1 у програмі "Твій день", де українцям щодня дають поради, розповідають про новини, а також діляться неймовірно смачними рецептами.

Цього разу заговорили про десерти, а саме про такий торт, як медовик. За словами Ольги Матвій його можна приготувати всього за півгодини, а кількість інгредієнтів приємно здивують.

Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео
Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео

Для того, щоб приготувати цей десерт, вам знадобляться наступні складові:

Популярні новини зараз

Циклон імені Фаїни Раневської обрушиться на Україну, мороз скакне до -5-7 градусів: синоптик Діденко поділилася прогнозом

Оля Полякова зізналася, чому доньку Машу довелося терміново оперувати: "Потрібно злизати..."

Учасниця "Холостяка" Яна Станішевська поділилася легким рецептом Київського торта - "Не такий страшний..."

Володимира Дантеса запідозрили в дивній любові, Дорофєєва ні до чого: "Просто кайф!"

Показати ще
  • 300 г вершкового масла;
  • 300 г цукрової пудри;
  • 400 г пісочного печива;
  • 400 г борошна;
  • 180 г цукру;
  • 3 л сметани 20%;
  • 5 уп. згущувача для сметани;
  • 4 ст. л. меду;
  • 2 ч. л. соди;
  • 4 шт. яйця;
  • 1 уп. ванільного цукру.

Масло, мед і сметану спочатку потрібно розчинити, і помішувати все це в каструлі. Далі туди додаємо по 1 яйцю, і 2 ополоника борошна, після чого розподілити на 2 вистелених пергаментом дека 30х40см.

Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео
Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео

Випікаємо все це при 180 градусах по 10 хвилин, розрізаєте коржі навпіл, і звільняєте від пергаменту.

Перед цим потрібно відрізати по 1 сантиметру кромку, адже, вона стане в нагоді вам. Її з печивом подрібнюєте в блендері і прикрашаєте торт.

Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео
Рецепт Медовика, фото: скріншот з відео

Змащувати коржі потрібно спеціальним кремом, для якого потрібно змішати сметану, цукрову пудру, загусник і ваніль. Виходить неймовірно смачно, а головне - швидко.

Нагадаємо, раніше Знай.ua писав унікальний рецепт повидла з гарбуза

Також Знай.ua писав, що виноградне варення з перцем -знахідка для гурманів і ласунів

Як повідомляв портал Знай.ua, Три помічника в боротьбі із захворюваннями: лимон, імбир і мед