Відома українська блогерка і кулінар Ольга Матвій поділилася рецептом неймовірно смачного торта, який можна швидко приготувати у себе на кухні. Як спекти медовик всього за півгодини.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це стало відомо завдяки новому сюжету телеканалу 1+1 у програмі "Твій день", де українцям щодня дають поради, розповідають про новини, а також діляться неймовірно смачними рецептами.
Цього разу заговорили про десерти, а саме про такий торт, як медовик. За словами Ольги Матвій його можна приготувати всього за півгодини, а кількість інгредієнтів приємно здивують.
Для того, щоб приготувати цей десерт, вам знадобляться наступні складові:
- 300 г вершкового масла;
- 300 г цукрової пудри;
- 400 г пісочного печива;
- 400 г борошна;
- 180 г цукру;
- 3 л сметани 20%;
- 5 уп. згущувача для сметани;
- 4 ст. л. меду;
- 2 ч. л. соди;
- 4 шт. яйця;
- 1 уп. ванільного цукру.
Масло, мед і сметану спочатку потрібно розчинити, і помішувати все це в каструлі. Далі туди додаємо по 1 яйцю, і 2 ополоника борошна, після чого розподілити на 2 вистелених пергаментом дека 30х40см.
Випікаємо все це при 180 градусах по 10 хвилин, розрізаєте коржі навпіл, і звільняєте від пергаменту.
Перед цим потрібно відрізати по 1 сантиметру кромку, адже, вона стане в нагоді вам. Її з печивом подрібнюєте в блендері і прикрашаєте торт.
Змащувати коржі потрібно спеціальним кремом, для якого потрібно змішати сметану, цукрову пудру, загусник і ваніль. Виходить неймовірно смачно, а головне - швидко.
Нагадаємо, раніше Знай.ua писав унікальний рецепт повидла з гарбуза
Також Знай.ua писав, що виноградне варення з перцем -знахідка для гурманів і ласунів
Як повідомляв портал Знай.ua, Три помічника в боротьбі із захворюваннями: лимон, імбир і мед