Відома українська телеведуча і акторка Ольга Сумська приготувала лазанью з кабачків і карпаччо з буряка. Рецептом вона поділилася з усією країною.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСталося це під час ефіру в програмі "Твій день", що виходить на телеканалі 1+1. Ведучі запросили актрису, яка ще з 90-х впевнено тримає статус однієї з найпопулярніших в країні. Вона з самого дитинства знала про те, що їй місце на сцені, так як батьки вибрали цей же вид діяльності.
Цього разу в студії шоу жінка дивувала не акторськими здібностями, а кулінарними навичками. Вона приготувала соковиту лазанью з кабачків і оригінальне карпаччо з буряка.
Для цього знадобляться наступні інгредієнти:
- Кабачок;
- Помідори черрі;
- Твердий сир (натертий на тертці);
- Фарш;
- Цибуля;
- Часник;
- Масло для смаження і змазування форми;
- Сіль, перець.
Спочатку необхідно обсмажити фарш з цибулею і часником, після чого додати до них нарізані помідори і обсмажити ще пару хвилин.
Після цього помиті кабачки нарізаємо і обсмажуємо також з двох сторін.
Форма для випікання повинна бути скляному, і змастіть її рослинним маслом. Туди викладаємо шарами фарш і кабачки, а зверху натертий сир.
Випікати потрібно близько 20 хвилин при 180 градусах, і все, перша страва готова.
Для того, щоб приготувати карпаччо, вам знадобляться:
- Буряк;
- Рукола;
- Фет;
- Насіння соняшнику;
- Зерна граната;
- Чорний перець.
В якості заправки можна використовувати оливкову олію і гранатовий соус.
Буряк повинна бути запеченою, після чого змішуємо всі інгредієнти, і заливаємо соусом.
Раніше повідомляли, 54-річна Ольга Сумська влаштувала "мокрі" танці в душі: ледь прикрилася рушником.
Як повідомляв Знай.uа, Джамала, Фреймут і Сумська показали улюблених волохатиків
Знай.uа писав, красуня Ольга Сумська показала свій ранок: чим снідає Роксолана.