Хороший і смачний плов можна приготувати і вдома. Докладний рецепт розповів блогер Антон Дмитрієв на своїй офіційній Instagram-сторінці.

Багато людей вважають, що приготувати якісний плов неможливо, так як це переважно похідне блюдо.

Передбачається, що для приготування хорошого плову потрібні спеціальні пристосування, яких на кухні немає. Однак це не зовсім так і смачна страва можна приготувати на кухні.

Популярні новини зараз
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх "Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

Докладним рецептом поділився Антон Дмитрієв.

Рецепт цього плову у мене хотіли купити узбеки за сто тисяч Сум
, - зазначив він.

Інгредієнт

  • Філе баранини або яловичини 600 гр.
  • Цибуля 300 гр.
  • Морква 600 гр.
  • Рослинна олія 100 мл.
  • Рис 600 гр.
  • Спеції для плову з барбарисом 4 ст. л.
  • Часник 2 головки.

Алгоритм приготування страви

  1. М'ясо обсмажуємо до рум'яної скоринки на сковороді або каструлі з антипригарним покриттям.
  2. Додаємо туди цибулю і обсмажуємо ще раз, потім додаємо моркву.
  3. Через якийсь час посипаємо спеціями.
  4. Коли вони розкрилися в маслі, додаємо воду і промитий рис і готуємо на слабкому вогні до випаровування рідини.

Раніше повідомляли, Вова Ярославський з "МастерШеф" навчив готувати "бабусині" вареники на пару: "Аж слина капає".

Як повідомляв Знай.uа, Ектор-Хіменес Браво розповів про те, як йому жилося в дев'яностих: час Пабло Ескобара і війни.

Знай.uа писав, ціни на овочі в Україні зроблять несподіваний стрибок: без борщу не залишимося.