Відомий російський телеведучий і комік, Максим Галкін показав, чим харчуються двоє його дітей, поки мама Алла Пугачова не бачить. Така страва у них була на сніданок.

Про це чоловік розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши хвилинний ролик, де і показав не тільки вже дорослих діточок, а й те, чим вони харчуються.

Лізі і Гаррі Галкіним не там давно виповнилося вісім років, і вони вже цілком самостійні. Цього разу Максим показав, чим годує дітей вдома, поки поруч немає Алли Пугачової.

У хлопчика на сніданок були пластівці з молоком і медом. Дуже корисно, смачно, а головне швидко. Дітворі подобається.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"А у мене смакота зі смакотою. З шоколадом, ну, це не шоколад, всередині з шоколадом" - розповіла про свій прийом їжі Єлизавета Галкіна. Вона вибрала собі шоколадні подушечки з молоком. Теж дуже смачно.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Які мило ви спілкуєтеся! Як правило, ті діти, які отримали достатньо батьківської уваги і любові, не «забувають» своїх батьків. І з тією ж самою теплотою ставляться до них у зрілості";

"Прекрасний початок дня, прекрасна сім'я ❤️";

"Корисний сніданок це вівсяна каша)";

"Хіба пластівці корисні? В Америці ціла війна розгорнулася про шкоду цих сухих сніданків";

"А найкраще діткам кашки з ранку на сніданок!Корисно і смачно!";

"Максим, а у вас те що за смакота на сніданок? Показуйте! 😂";

"Така класика, один скуйовджений інша причесана)) клас!) З доброго ранку, країна".

Нагадаємо, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.