Українцям показали рецепт ледачої ачми. Як приготувати цю страву в домашніх умовах, використовуючи при цьому трохи інгредієнтів. За готування відповідала телеведуча Руслана Писанка.

Новий рецепт вона дала в студії програми "Твій день" на телеканалі 1+1, де регулярно українцям дають поради, дають всі актуальні новини, а також діляться рецептами.

Шеф-кухарем на кухні студії стала Руслана Писанка. Вона запекла ліниву ачму, і їй для цього знадобилися наступні інгредієнти.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

  • 150 мл молоко;
  • 180 г Сир кисломолочний;
  • 2 шт. яйце;
  • 100 г Сир твердий;
  • 150 г лаваш;
  • Солі;
  • Перець.

Страва з грузинської кухні, але, жінка вирішила зробити все на свій лад.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Сир змішуємо з яйцями, і додаємо сіль з перцем, для смаку і аромату. Все це ретельно перемішуємо, після чого додайте молока, і ще твердого сиру.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

Секретним інгредієнтів є лаваш, який потрібно порвати на дрібні шматочки, і кидаємо в отриману суміш.

В самому кінці це потрібно все вилити в формочку, і ставимо в духовку приблизно на півгодини при 200 градусах. Виходить дуже смачна запіканка на український лад.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.

Як повідомляв портал Знай.ua, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами

Також Знай.ua писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн