Триколірне смачне сало ідеально підійде для святкового столу. Рецепт його з'явився на ютуб-порталі Сімейна кухня.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТриколірне сало є ідеальним доповненням для будь-якого святкового столу, також воно є набагато корисніше, ніж ковбаси або інші напівфабрикати.
Зручність даного рецепта в тому, що він простий, не вимагає багато сил і грошей. Кухар Володимир Герун запропонував відмінний рецепт даного корисного продукту.
Інгредієнт:
- 1,2 кг сало солоне;
- 1 ст. л. паприка;
- 1 ст. л. суха аджика;
- 1 ч. л. гострий червоний перець;
- 1 гол. часник;
- 1 пуч. кропу;
- чорний перець до свого смаку.
Алгоритм приготування.
- Обробляємо і перемелює сало на м'ясорубці.
- Розкладаємо отримане сало в три різних тарілки.
- Накладаємо перший шар паприки. Всипаємо спеції з копченої паприкою, сухою аджикою і червоним гострим перцем. Ретельно все перемішуємо до однорідної маси. Беремо прямокутну форму, застилає її харчовою плівкою і викладаємо перший шар, розрівнюємо його. Скачуємо порційні кульки.
- Додаємо другий часниковий шар. Перекладаємо сало в глибоку миску і видавлюємо часник пресом. Все ретельно перемішуємо, а потім укладаємо в формочку.
- Нарізаємо кріп якомога дрібніше. Викладаємо сало і добре перемішуємо. Скачуємо три кульки на пробу зеленого кольору.
- Прибираємо закуску в морозилку на добу, щоб вона добре застигла.
Нагадавши, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.
Як повідомляв портал Знай.ІА, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами
Також Знай.ІА писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн