Триколірне смачне сало ідеально підійде для святкового столу. Рецепт його з'явився на ютуб-порталі Сімейна кухня.

Триколірне сало є ідеальним доповненням для будь-якого святкового столу, також воно є набагато корисніше, ніж ковбаси або інші напівфабрикати.

Зручність даного рецепта в тому, що він простий, не вимагає багато сил і грошей. Кухар Володимир Герун запропонував відмінний рецепт даного корисного продукту.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Інгредієнт:

  • 1,2 кг сало солоне;
  • 1 ст. л. паприка;
  • 1 ст. л. суха аджика;
  • 1 ч. л. гострий червоний перець;
  • 1 гол. часник;
  • 1 пуч. кропу;
  • чорний перець до свого смаку.

Алгоритм приготування.

  1. Обробляємо і перемелює сало на м'ясорубці.
  2. Розкладаємо отримане сало в три різних тарілки.
  3. Накладаємо перший шар паприки. Всипаємо спеції з копченої паприкою, сухою аджикою і червоним гострим перцем. Ретельно все перемішуємо до однорідної маси. Беремо прямокутну форму, застилає її харчовою плівкою і викладаємо перший шар, розрівнюємо його. Скачуємо порційні кульки.
  4. Додаємо другий часниковий шар. Перекладаємо сало в глибоку миску і видавлюємо часник пресом. Все ретельно перемішуємо, а потім укладаємо в формочку.
  5. Нарізаємо кріп якомога дрібніше. Викладаємо сало і добре перемішуємо. Скачуємо три кульки на пробу зеленого кольору.
  6. Прибираємо закуску в морозилку на добу, щоб вона добре застигла.

Нагадавши, лікер з горобини, щоб зігрітися восени: простий рецепт ароматного міцного напою. Обов'язково спробуйте приготувати такий лікер з горобини самостійно, адже ці ягоди завжди можна знайти у великій кількості.

Як повідомляв портал Знай.ІА, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича: бюджетний рецепт на холодні часи із Західної України. Кулінар поділився з українцями рецептом алкогольного напою - зігріватиме вас холодними вечорами

Також Знай.ІА писав, гарбуз по-корейськи з часником на Хеллоуїн