Українцям дали корисний рецепт закрутки, який здивує своєю оригінальністю, швидкістю приготування, а також своїм смаком. Йдеться про ананаси з кабачків.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПоєднання досить незвичайне, однак, виглядає все це досить апетитно, і точно варто спробувати хоча б раз в житті. Відмінно підійде для того, щоб взимку, в сніговий вечір відкрити, і повечеряти, або ж здивувати ваших гостей.
Для його приготування будуть потрібні наступні інгредієнти.
- 1 кг - очищеного кабачка (беріть будь-який, але краще молодий, серединку прибирайте стопкою або чашкою);
- 350 гр - ананасового магазинного соку, беріть найдешевший, він краще для заготовок;
- 0,5 ст - caxapa;
- 2/3 ч. л - лимонної кислоти;
- ванілін на кінчику ножа, дуже мало, щоб не було гіркоти і перебору зі смаком, краще ванільний caxap, але його треба більше.
Спочатку потрібно почистити кабачки, і прибрати серединку. Всі інгредієнти потрібно змішати в каструлі на вогні, і опустити в сироп самі кабачки. Варити слід після закипання 15 хвилин, і постійно трохи помішуючи.
Коли все буде готово, відразу розкладіть страву по банках, заливаєте сиропом і починаєте закочувати. Поки все не охолоне потрібно замотати банки в щось тепле.
Чим старше кабачки, тим більше знадобиться рідини - збільшуйте сік або додайте води.
І все, закрутка готова. У вас тепер є запаси на зиму, які Вам безумовно знадобляться.
Нагадаємо, огірочки на салат і заготовити на зиму: як правильно поливати овоч, щоб урожай здивував всіх
Як повідомляв портал Знай.ua, ягідна настоянка на самогоні від Костянтина Грубича
Раніше писали про ґатунокпо-корейськи з часником на Хеллоуїн: рецепт, який прожене будь-яку нечисть з двору і нагодує сім'ю