В процесі смаження картоплі є кілька дуже важливих секретів. Про це повідомляє кухар любов Сазонова на своєму ютуб-каналі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти
- 1 кг картоплі;
- 100-200г лука;
- 5-8 г солі;
- Рослинна олія 40-50 г;
- 30 г часнику.
Кулінар порадила вибирати картоплю з гладкою, восковою поверхнею. Це говорить про те, що в ньому достатньо крохмалю для смаження.
Алгоритм приготування
- Картоплю миємо, чистимо, потім знову миємо і нарізаємо скибочками і брусочками. Моєму цибулю і нарізаємо його.
- Нарізану картоплю моєму в теплій воді. Це дозволить картоплі утворити скоринку.
- Обсушуємо картоплю.
- Розігріваємо сковороду, а потім додаємо туди масло.
- Обсмажуємо часник в сковороді.
- Додамо картоплю і смажимо її без кришки. Якщо картопля нарізаний скибочками, то перший раз перемішуємо через дві хвилини, якщо брусочки - через дві.
- Ще через три хвилини перевертаємо вдруге і додаємо цибулю.
- Ми залишаємо картоплю на залишковому жару під кришкою на дві хвилин.
- Картоплю посолити.
Нагадаємо, рецепт оладок з пекінської капусти: як ситно нагодувати всю сім'ю за копійки. Телеведуча шоу "твій день" поділилася унікальним рецептом приготування ситних оладок з пекінської капусти
Як повідомляв портал "Знай.ua", картопляне пюре з часничком і маслом, як у бабусі на кухні: зимовий рецепт з мінімумом продуктів і витрат. Пропонуємо приготувати картопляне пюре по-новому. Запечений часник вдихне в буденне блюдо нове життя
Також "Знай.ua" писав, як уникнути витікання начинки з пиріжків: простий і зручний лайфхак. Велика проблема для тих, хто їх готує, легко вирішується.