Українцям розповіли, як приготувати ідеальні, пишні і найголовніше пісні пиріжки без дріжджів і з будь-якою начинкою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВегетаріанці і ті, у кого є непереносимість лактози, також як і всі інші люди люблять поласувати смачними стравами. Цього разу в соцмережі Instagram на сторінці, яка спеціалізується на веганській і сироїдній кухні, дали рецепт тіста для пишних і пісних пиріжків без дріжджів з будь-якою начинкою.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- Рослинне молоко 1,5% 250 г.
- Яблучний оцет 1 ст. л.
- Пшеничне борошно 350 г.
- Розпушувач 10 г
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль 1/2 ч. л.
- Рослинна олія 1 ст. л.
Процес приготування:
⠀
1. Рослинне молоко з оцтом перемішуємо в чашці.
2. Додаємо борошно, розпушувач, цукор, сіль, замішуємо тісто.
Масло виливаємо на руки і замішуємо тісто руками, щоб воно не прилипало.
3. Накриваємо тісто рушником і залишимо на 30 хв.
4. Готуємо будь-яку начинку.
5. Тісто ділимо на невеликі кульки, розгортаємо кожен і викладаємо начинку. Краї защипуємо і акуратно укладаємо на деко швом вниз. Не забудьте попередньо деко змастити маслом.
6. Відправляємо пиріжки в розігріту до 180-200° духовку. Випікаємо до рум'яної скоринки.
Всі стадії приготування пиріжків також показали на відео.
Нагадаємо, салат "Марфа" з квасолею від Людмили Борщ: альтернатива олів'є на Новий Рік
Як повідомляв Знай.uа, рецепт ароматного глінтвейну від улюблениці Ектора Хіменеса-Браво з "МастерШеф" Тетяни Литвинової
Також портал Знай.uа писав, дієтична піца з грибами і помідорами без грама борошна: рецепт випічки, якою точно можна об'їдатися
⠀