Не всім домогосподаркам на початку сімейного або самостійного життя вдається приготувати ідеальну і не пересолену страву. Існує чимало способів виправити "фатальну" помилку, яка здавалося б, повинна відправити приготовлену їжу просто у відро для сміття.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДомогосподарка і молода мама Ванесса, яка веде свій аккаунт в соцмережі TikTok під псевдонімом @vnklove, поділилася унікальним методом позбавлення зайвої солі з приготовленої їжі. Ніякого додавання води - жінка просто кидає в суп очищений сиру картоплю.
За словами Ванесси, коренеплід поглинає надлишок солі і надає страві особливий смак. Жінка додала, що картоплю можна видалити в кінці приготування.
"Чи траплялося, що ви випадково підсипали занадто багато солі в їжу і не знали, що робити? Очистіть картоплю, додайте її в суп і дайте варитися в ньому", - підказала своїм фанатам Ванесса.
Відомо, що такий спосіб не є нововведенням, досвідчені домогосподарки вже знайомі з користю даного овоча. Але, шанувальники Ванесси були вкрай здивовані і вдячні їй за такий лайфхак.
Нагадаємо, рецепт пісних пиріжків без дріжджів: припаде до смаку вегетаріанцям і не тільки
Як повідомляв Знай.uа, фаршований буряк, бурякове карпаччо та делікатеси часів Київської Русі від шеф-кухаря Юрія Ковриженка - "Цій страві 1000 років"
Також портал Знай.uа писав, салат "Марфа" з квасолею від Людмили Борщ: альтернатива олів'є на Новий Рік