Ведуча «Факти ICTV» Олена Фроляк поділилася власним баченням того, яким має бути легкий, поживний та швидкий сніданок. Про це вона розповіла у новій рубриці "Факти до кави".

У якості корисного сніданку вона радить приготувати тост із яйцем пашот, лососем та броколі.

Як правильно зварити яйце пашот: у киплячу воду додати сіль, оцет, і ложкою розмішати, щоб утворився водокрут. Туди вбити яйце, варити три хвилинки. Готове яйце вийняти з води, покласти на тост.

Броколі не варто переварювати, воно має хрумтіти – для цього потрібно залити готову капусту холодною водою.

На тарілку до тосту з яйцем викласти броколі, рибку і збризнути лимонним соком.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

«Яйце – це король сніданків. Хто від такого може відмовитися?», - запитала Фроляк, уточнивши, що в такому сніданку є всі корисні речовини, необхідні для початку активного дня.

Ведуча поділилася, що її ідеальний сніданок має бути в ліжку, з трояндою і бокалом просеко.

«Може бути тост і кава, і відчуття, що нікуди не треба бігти», - додала вона.

Нагадаємо, ведучий Андрій Ковальський поділився улюбленим рецептом швидких млинців - щоб встигнути на роботу на 5 ранку.

Як повідомляв "Знай.ua", зірка МастерШеф Ярославський дав рецепт борщу смачніше, ніж у Євгена Клопотенка: "Густий і наваристий".

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко втер ніс усім господаркам і майстерно розібрався з баклажанами: "Бам-бам".