Зараз ми з вами розберемо рецепт оселедця під шубою, але злегка відійшовши в сторону від оригіналу, щоб новорічний стіл засяяв новими фарбами.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля цього нам знадобляться наступні інгредієнти, які краще розбити на три етапи - створення начинки, оболонки і для подачі. У першому випадку потрібно 150 грамів оселедця, один картопля, два яйця, невелика цибулина, 50 грамів майонезу і сіль з перцем за смаком. Для оболонки потрібні чотири великі буряка, 20 грам майонезу, варене яйце, а також знову сіль з перцем. Для подачі-маслини і зелена цибуля.
Приготування починається з яєць і овочів. Картопля, буряк і яйця потрібно відварити. Для тих, хто не хоче довго чекати, поки овочі зваряться, є певний лайфхак. Для його виконання потрібна мікрохвильовка. Овочі потрібно вимити і зав'язати в пакет, після чого відправити в мікрохвильовку на 5 хвилин, при максимальній потужності. Потім перевернути і відправити ще на п'ять хвилин.
Далі беремося за цибулю і оселедець, які потрібно нарізати дрібними кубиками. А картопля і два яйця - натерти на тертці. На наступному етапі з'єднуємо картоплю, оселедець, цибулю і яйця в глибокій ємності. Туди ж додаємо майонез, спеції і гарненько перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
І зараз найцікавіше - формуємо кульки. Натираємо буряк на дрібній тертці, додаємо спеції і майонез. Перемішуємо і викладаємо на харчову плівку трохи буряка, щоб сформувати тонкий млинець і покласти туди кульку з начинкою. Залишається тільки обваляти в натертому яйці і все.
Нагадаємо, дешевше, ніж олів'є і шуба: як економно накрити новорічний стіл, рецепти з цінами
Як повідомляв "Знай.ua", "Празькі" огірочки з лимоном під горілочку і бій курантів: простий і швидкий рецепт до Нового року від Олени Василенко
Знай.ua писав, улюблений салат українців додав у ціні: у скільки обійдеться святковий Олів'є до Нового року