Зовсім скоро-Новий Рік. Багатьом вже набридли такі традиційні святкові страви, як олів'є і оселедець під шубою, і хочеться урізноманітнити чимось свій стіл. Для тих, кому в новорічному застіллі не вистачає яскравих фарб, підійде закуска "Тигрові яйця", опублікована на сайті "Повар" автором Вікою Василенко.

Що знадобиться?

  • Варене яйце-п'ять штук,
  • Варена морква-одна штука,
  • Червона цибуля-половинка цибулини.
  • Тунець консервований - 150 грамів (баночка),
  • Майонез-чайна ложка,
  • Маслини-без кісточок для малювання смуг,
  • Сіль, перець - за смаком.

Фото: "Кухар"
Фото: "Кухар"

Як готувати:

Яйця і моркву відварити, з тунця злити всю воду. Варені яйця почистити, розрізати навпіл уздовж. У миску покласти жовтки, тунець, дрібно нарізану цибулю, трохи майонезу, все перемішати. Посолити і поперчити за смаком.

Популярні новини зараз
Ухилянтам приготувати гаманці: штрафи за неоновлення даних можуть збільшити – на скільки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому В Україні підвищать ще один комунальний тариф До терміналів не підходьте: популярний український банк не приймає купюри по 500 гривень
Показати ще

Викласти отриману суміш в» човники " з білка.

Зверху прикрасити натертою морквою і нарізаними маслинами, імітуючи забарвлення тигрової шкури. Прибрати ненадовго в холодильник, щоб інгредієнти "подружилися" між собою. При подачі можна додати гілочки зелені для прикраси.

На все про все у досвідченої господині піде 5-10 хвилин, плюс час на варіння яєць і моркви.

Фото: "Кухар"
Фото: "Кухар"

Нагадаємо, дешевше, ніж олів'є і шуба: як економно накрити новорічний стіл, рецепти з цінами

Як повідомляв " Знай.ІА", "Празькі" огірочки з лимоном під горілочку і бій курантів: простий і швидкий рецепт до Нового року від Олени Василенко

Знай.ІА писав, улюблений салат українців додав у ціні: у скільки обійдеться святковий Олів'є до Нового року