Зовсім скоро-Новий Рік. Багатьом вже набридли такі традиційні святкові страви, як олів'є і оселедець під шубою, і хочеться урізноманітнити чимось свій стіл. Для тих, кому в новорічному застіллі не вистачає яскравих фарб, підійде закуска "Тигрові яйця", опублікована на сайті "Повар" автором Вікою Василенко.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩо знадобиться?
- Варене яйце-п'ять штук,
- Варена морква-одна штука,
- Червона цибуля-половинка цибулини.
- Тунець консервований - 150 грамів (баночка),
- Майонез-чайна ложка,
- Маслини-без кісточок для малювання смуг,
- Сіль, перець - за смаком.
Як готувати:
Яйця і моркву відварити, з тунця злити всю воду. Варені яйця почистити, розрізати навпіл уздовж. У миску покласти жовтки, тунець, дрібно нарізану цибулю, трохи майонезу, все перемішати. Посолити і поперчити за смаком.
Викласти отриману суміш в» човники " з білка.
Зверху прикрасити натертою морквою і нарізаними маслинами, імітуючи забарвлення тигрової шкури. Прибрати ненадовго в холодильник, щоб інгредієнти "подружилися" між собою. При подачі можна додати гілочки зелені для прикраси.
На все про все у досвідченої господині піде 5-10 хвилин, плюс час на варіння яєць і моркви.
Нагадаємо, дешевше, ніж олів'є і шуба: як економно накрити новорічний стіл, рецепти з цінами
Як повідомляв " Знай.ІА", "Празькі" огірочки з лимоном під горілочку і бій курантів: простий і швидкий рецепт до Нового року від Олени Василенко
Знай.ІА писав, улюблений салат українців додав у ціні: у скільки обійдеться святковий Олів'є до Нового року