Відомий український телеведучий Костянтин Грубич, який останнім часом балує своїх шанувальників різноманітними рецептами з різних куточків України, а іноді навіть і з-за кордону, поділився унікальним способом приготування плавленого сиру в домашніх умовах.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програми Костянтина Грубича в мережі YouTube.

Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube

Костянтин Грубич приїхав в гості до Наталії Сили з Броварів (Київська обл.), яка в Facebook написала телеведучому, що вона вже давно не купує плавлені сирки, а готує вдома своїми руками. Ось так Грубич і потрапив в гості до своєї підписниці.

Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчина із задоволенням розкрила секрети приготування домашнього плавленого сиру.

Що потрібно для приготування:

- 1 кг кисломолочного сиру;
- 1 чайна ложка солі;
- 1 чайна ложка соди;
- 1 яйце;
- 2-3 зубчики часнику;
- спеції за смаком.

Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube
Рецепт плавленого сиру, скріншот: YouTube

Ось її рецепт: кисломолочний сир змішати з сіллю, содою і яйцем. Варити на водяній бані або в ємності з подвійним дном до сметаподомного стану. В кінці, якщо залишилися грудочки, перебити блендером. При бажанні присмачити часником. Можете додати сухі специі або ковбасу за смаком.

Раніше повідомляли, як вибрати ялинку і прикраси до Нового року, щоб потрапити в екологічний "тренд": Земля скаже вам дякую.

Як повідомляв Знай.uа, домовички спробують його вкрасти: Костянтин Грубич поділився "золотистим" рецептом імбирного печива.

Знай.uа писав, "Королева бензоколонки": рецепт бабусиних пиріжків від Костянтина Грубича - вода, дріжджі, борошно і нічого зайвого.