Українці знають масу способів консервації і в кожній родині є свій рецепт. А ви знаєте, що можна зробити з зеленими помідорами? Цей диво-рецепт виведе вас в битві господинь (або господарів) на перше місце.

Унікальний рецепт зелених "тещиних" помідорчиків ми для вас вже знайшли, залишилася справа за малим - законсервувати.

Інгредієнти:

- Зелені помідори
- Часник
- Морква
- Кілька гілочок зеленого селери
- Червоний гострий перець

Для маринаду на 1л води:

- Сіль-1 ст. ложка
- Цукор-1 чайна ложка
- Оцет 9% - 1 ст. ложка
- Перець чорний горошком-2-3 горошини
- Перець духмяний-2
- Гвоздика — 2 бутона
- Коріандр-кілька зерен
- Лавровий лист-1

Популярні новини зараз
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

Зелені помідори, кадр з відео
Зелені помідори, кадр з відео

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1.Відбираємо помідори більш-менш однакові за розміром. Приготуємо моркву і часник. Моркву почистимо і поріжемо шматочками, а часник – пластинками.

2.Помідор розрізаємо навпіл, але не до кінця і вставляємо кружок моркви і пластинку часнику.

3.Підготовлені помідори укладаємо в банки. Додамо в банку невелику гілочку селери і шматочок (1 см) гострого перцю. Заливаємо гарячим маринадом.

4.Строгих вказівок по маринаду немає. Хтось дає більше цукру, а хтось-солі. Це справа смаку. Всі складові маринаду (крім оцту) кип'ятимо, оцет додаємо в кінці.

5.Стерилізуємо літрові банки 15 хвилин і закочуємо.

Ось такий нехитрий рецепт"тещиних помідорчиків". Він підійде і на новорічний стіл, і на будь-яке святкування і просто, як смачна закуска до будь-якого прийому їжі.

Для простоти приготування пропонуємо вашій увазі рецепт зелених помідорів від Володимира Геруна.

Нагадаємо, що для новорічного столу якнайкраще підійдуть "празькі" огірочки.

Раніше ми ділилися з вами рецептом закусок-рулетиків з шпротами від Ольги Герун