Новий Рік вже близько, залишилося менше двох тижнів до цього довгоочікуваного зимового свята, вкоріненого настільки міцно, що підготовка до нього відбувається іноді навіть за кілька місяців.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЗараз ми розберемо кілька закусок і салатів з крабовими паличками, які не соромно поставити на святковий стіл і можна приготувати всього за 10 хвилин. Автор заявляє, що вони всі дуже смачні, прості і досить цікаві.
Закуска в тарталетках на святковий стіл
Цей рецепт вимагає наступні інгредієнти - пісочні тарталетки, крабові палички в кількості 100 грамів, одне варене яйце, 30 грам твердого сиру і чайна ложка майонезу. Для цього нам знадобиться блендер-куди потрібно закинути крабові палички, яйце, сир і майонез. Все це подрібнити-готово.
Рулетики з крабовими паличками обсмажені
Рулетики вимагають вісім крабових паличок, стільки ж шматочків лаваша, 150 грамів плавленого сиру, зелень і огірок. Але ще для панірування одне яйце і панірувальні сухарі. Крабові палички потрібно розгорнути і покласти на шматочок лаваша, попередньо змащений тонким шаром плавленого сиру. Крабову паличку зверху теж потрібно змастити сиром. Туди ж трохи зелені і огірочок-соломкою. Згортається плотненький рулет. Спочатку його потрібно опустити в збите яйце, а потім в панірувальні сухарі. Потім рулетики відправляються на сковороду з розігрітим маслом і тричі перевертаються, щоб рівномірно прожаритися.
Крабові палички в тісті
І останній рецепт, про який ми поговоримо, вимагає листкове тісто (можна бездріжджове), крабові палички, яйце, кунжут і столову ложку молока. Тісто розкочується і нарізається на смужки. Крабова паличка обертається такою смужкою і викладається на деко. Яйце збивається з ложкою молока, і їм змащується зверху кожна паличка. Зверху паличку в тесті можна посипати кунжутом і відправити в духовку на 200 градусів протягом 15 хвилин.
Нагадаємо, Костянтин Грубич показав, як приготувати бастурму по-українськи - м'ясо, спеції і нічого зайвого
Як повідомляв "Знай.ua", ідеальна засолена рибка до Нового року від зірки "МастерШеф" Володимира Ярославського: можна додати родзинку у вигляді віскі
Знай.ua писав, легендарний коктейль святкує своє 100-річчя: хто винайшов рецепт і при чому тут Мері з "Кривавого відра"