Новий Рік вже близько, залишилося менше двох тижнів до цього довгоочікуваного зимового свята, вкоріненого настільки міцно, що підготовка до нього відбувається іноді навіть за кілька місяців.

Зараз ми розберемо кілька закусок і салатів з крабовими паличками, які не соромно поставити на святковий стіл і можна приготувати всього за 10 хвилин. Автор заявляє, що вони всі дуже смачні, прості і досить цікаві.

Святковий стіл, фото з відкритих джерел
Святковий стіл, фото з відкритих джерел

Закуска в тарталетках на святковий стіл

Цей рецепт вимагає наступні інгредієнти - пісочні тарталетки, крабові палички в кількості 100 грамів, одне варене яйце, 30 грам твердого сиру і чайна ложка майонезу. Для цього нам знадобиться блендер-куди потрібно закинути крабові палички, яйце, сир і майонез. Все це подрібнити-готово.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Рулетики з крабовими паличками обсмажені

Рулетики вимагають вісім крабових паличок, стільки ж шматочків лаваша, 150 грамів плавленого сиру, зелень і огірок. Але ще для панірування одне яйце і панірувальні сухарі. Крабові палички потрібно розгорнути і покласти на шматочок лаваша, попередньо змащений тонким шаром плавленого сиру. Крабову паличку зверху теж потрібно змастити сиром. Туди ж трохи зелені і огірочок-соломкою. Згортається плотненький рулет. Спочатку його потрібно опустити в збите яйце, а потім в панірувальні сухарі. Потім рулетики відправляються на сковороду з розігрітим маслом і тричі перевертаються, щоб рівномірно прожаритися.

Рецепти з крабових паличок, скріншот: Youtube
Рецепти з крабових паличок, скріншот: Youtube

Крабові палички в тісті

І останній рецепт, про який ми поговоримо, вимагає листкове тісто (можна бездріжджове), крабові палички, яйце, кунжут і столову ложку молока. Тісто розкочується і нарізається на смужки. Крабова паличка обертається такою смужкою і викладається на деко. Яйце збивається з ложкою молока, і їм змащується зверху кожна паличка. Зверху паличку в тесті можна посипати кунжутом і відправити в духовку на 200 градусів протягом 15 хвилин.

Нагадаємо, Костянтин Грубич показав, як приготувати бастурму по-українськи - м'ясо, спеції і нічого зайвого

Як повідомляв "Знай.ua", ідеальна засолена рибка до Нового року від зірки "МастерШеф" Володимира Ярославського: можна додати родзинку у вигляді віскі

Знай.ua писав, легендарний коктейль святкує своє 100-річчя: хто винайшов рецепт і при чому тут Мері з "Кривавого відра"