Легкий і повітряний десерт з яблучок припаде до смаку тим господиням, які люблять балувати себе солодощами, але не хочуть витрачати багато часу на готування.

Рецепт приготування такого десерту максимально простий і що найцікавіше, для отримання пишної піни вам не знадобляться яйця, вершки, молоко і борошно. Щоб збити ідеальну білу масу потрібно всього трохи яблук і желатину.

Інгредієнти:

  • яблука 1 кг
  • желатин 12 г
  • лимонна цедра
  • цукор 3 ст. л
  • вода 100 мл
  • кориця

Приготування:

Популярні новини зараз
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

1. Очистіть яблука від шкірки і серцевин. Наріжте їх великими шматочками, складіть в скляну миску і відправте на 15 хвилин в мікрохвильовку, встановивши максимальну потужність. Можна запекти фрукти в духовці.

2. Остудіть яблучне пюре, додайте до нього цедру лимона і цукор. Збивайте яблучну масу близько 6-7 хвилин на повній потужності до легкості.

3. Розведіть швидкорозчинний желатин водою так, як зазначено на упаковці. Прогрійте його, не доводячи до кипіння.

4. Влийте желатин до яблучної суміші і збивайте 10 хвилин в пишну масу.

5. Розкладіть десерт в креманки і подавайте до столу, посипавши корицею.

Нагадаємо, як швидко приготувати незвичайний суп з пельменями і встигнути спекти пиріжки - рецепти для кожної господині від Володимира Рабчуна

Як повідомляв Знай.uа, святковий стіл за 10 хвилин: швидкі рецепти, щоб не застрягти на кухні перед Новим роком

Також портал Знай.uа писав, рецепт імбирного печива для новорічного настрою: не вистачає тільки склянки молока і Санта-Клауса з подарунками