Рецепт приготування смачного і солодкого глінтвейну. Про це повідомляє портал Їмо Вдома.

Глінтвейн є одним з найбільш різдвяних напоїв. Мало того, що він зігріває зимовими вечорами, але також вкрай смачний.

Глінтвейн, скріншот з відео
Глінтвейн, скріншот з відео

Якщо вживати його помірно, то він також корисний, адже в основі даного напою червоне вино. На ярмарках інших публічних заходах в Європі часто пригощають їм відвідувачем. Приготувати його досить просто.

Інгредієнт

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще
  • 1 яблуко;
  • 1 апельсин;
  • Цукор 30 г;
  • Кориця;
  • Гвоздика;
  • Бодян;
  • Журавлина 125 г;
  • Вино червоне сухе-750 мл;
  • Мед.

Алгоритм приготування

  1. Нарізаємо кубиком яблуко, перекладаємо в сотейник.
  2. Знімаємо з апельсина цедру за допомогою спеціального ножа. Наріжте так само кубиком і додайте до яблука.
  3. Ставимо сотейник на вогонь, додайте цукор, прянощі, журавлину і залийте вином.
  4. Як тільки з'явиться легкий димок, знімайте з вогню. Глінтвейн не можна доводити до кипіння.
  5. Додайте мед і залиште настоюватися хвилин 10.

Нагадавши, зірка "МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.

Як повідомляв Знай.uа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій

Також портал Знай.uа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім