Рецепт приготування смачного і солодкого глінтвейну. Про це повідомляє портал Їмо Вдома.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяГлінтвейн є одним з найбільш різдвяних напоїв. Мало того, що він зігріває зимовими вечорами, але також вкрай смачний.
Якщо вживати його помірно, то він також корисний, адже в основі даного напою червоне вино. На ярмарках інших публічних заходах в Європі часто пригощають їм відвідувачем. Приготувати його досить просто.
Інгредієнт
- 1 яблуко;
- 1 апельсин;
- Цукор 30 г;
- Кориця;
- Гвоздика;
- Бодян;
- Журавлина 125 г;
- Вино червоне сухе-750 мл;
- Мед.
Алгоритм приготування
- Нарізаємо кубиком яблуко, перекладаємо в сотейник.
- Знімаємо з апельсина цедру за допомогою спеціального ножа. Наріжте так само кубиком і додайте до яблука.
- Ставимо сотейник на вогонь, додайте цукор, прянощі, журавлину і залийте вином.
- Як тільки з'явиться легкий димок, знімайте з вогню. Глінтвейн не можна доводити до кипіння.
- Додайте мед і залиште настоюватися хвилин 10.
Нагадавши, зірка "МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Як повідомляв Знай.uа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій
Також портал Знай.uа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім