Навіть самий звичайний салат "Олів'є" можна перетворити в незвичайне блюдо, яке урізноманітнює ваш святковий стіл. Рецепт "поліпшеного" салату запропонували у виданні today.ua.

Як зазначає автор, кулінари з досвідом радять змінити в звичному рецепті всього пару інгредієнтів, і страва заграє абсолютно новими смаками.

По-перше, шеф-кухарі радять відмовитися від такого важкого і борошнистого продукту, як варену картоплю. Спробуйте замінити картоплю салатом-айсберг, який додасть салату легкості і легкості, знизить кількість калорій і запобіжить переїдання в новорічну ніч.

Олів'є, фото з відкритих джерел
Олів'є, фото з відкритих джерел

Від магазинного майонезу теж краще відмовитися. Краще приготувати соус самостійно, тим більше, що це дуже легко.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для домашнього майонезу потрібно взяти одне свіже куряче яйце, збити його за допомогою блендера з сіллю і гірчицею. Потім, продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою 200 мл соняшникової олії. Коли маса стане схожою на крем, влити кілька чайних ложок лимонного соку і ще раз добре збити за допомогою блендера.

Олів'є, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Олів'є, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Перед тим, як заправляти соусом новорічний салат "Олів'є", додайте в нього дві-три столові ложки вершкового хрону, перемішавши виделкою до однорідності і виливши в миску з заготівлею для салату.

Нагадаємо, бутерброди, мандарини і оселедець під шубою: як змінилися ціни на новорічне меню за 6 років.

Також Знай писав, українців попередили про зростання цін на продукти до новорічного столу - "Святковий ажіотаж". Остаточна вартість новорічного столу, з урахуванням всіх подорожчань, знову зросте

Раніше Знай повідомляв, під вікнами у Зеленського нарядили ялинку і поставили карусель - "набагато крутіше, ніж...". Крім новорічних дерев, на площі з'явилися також атракціони, льодовий каток і лотки для торгівлі