Навіть самий звичайний салат "Олів'є" можна перетворити в незвичайне блюдо, яке урізноманітнює ваш святковий стіл. Рецепт "поліпшеного" салату запропонували у виданні today.ua.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЯк зазначає автор, кулінари з досвідом радять змінити в звичному рецепті всього пару інгредієнтів, і страва заграє абсолютно новими смаками.
По-перше, шеф-кухарі радять відмовитися від такого важкого і борошнистого продукту, як варену картоплю. Спробуйте замінити картоплю салатом-айсберг, який додасть салату легкості і легкості, знизить кількість калорій і запобіжить переїдання в новорічну ніч.
Від магазинного майонезу теж краще відмовитися. Краще приготувати соус самостійно, тим більше, що це дуже легко.
Для домашнього майонезу потрібно взяти одне свіже куряче яйце, збити його за допомогою блендера з сіллю і гірчицею. Потім, продовжуючи збивати, влити тонкою цівкою 200 мл соняшникової олії. Коли маса стане схожою на крем, влити кілька чайних ложок лимонного соку і ще раз добре збити за допомогою блендера.
Перед тим, як заправляти соусом новорічний салат "Олів'є", додайте в нього дві-три столові ложки вершкового хрону, перемішавши виделкою до однорідності і виливши в миску з заготівлею для салату.
Нагадаємо, бутерброди, мандарини і оселедець під шубою: як змінилися ціни на новорічне меню за 6 років.
Раніше Знай повідомляв, під вікнами у Зеленського нарядили ялинку і поставили карусель - "набагато крутіше, ніж...". Крім новорічних дерев, на площі з'явилися також атракціони, льодовий каток і лотки для торгівлі