Популярна українська телеведуча Руслана Писанка приготувала святковий м'ясний пиріг та безалкогольний глінтвейн в ефірі шоу «Твій день» на телеканалі «1+1».
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися«Час обіду у "Твоєму дні"! Ми продовжуємо ділитися найкращими рецептами страв до новорічного столу. Сьогодні Руслана Писанка приготує святковий м’ясний пиріг та покаже, як зробити смачний безалкогольний глінтвейн», - поділився колега Писанки Влад Яма.
Що знадобиться для пирога:
Для тіста:
- 340 грамів борошна пшеничного,
- 170 грамів холодної води,
- 25 мл оливкової олії,
- 6 г сухих дріжджів,
- Чайна ложка цукру,
- Сіль.
Для начинки:
- 300 грамів м’ясного фаршу,
- Дві цибулини,
- 50 грамів олії,
- Один помідор,
- 200 грамів сиру твердих сортів,
- Сіль, перець, часник за смаком.
Руслана зазначила, що м'ясо на пиріг має бути вже готовим – вона підсмажила свинячий фарш із цибулькою. Посолити, поперчити.
Замісити тісто, дати йому піднятися. Розкатати корж, змазати томатним соусом з орегано і базиліком, гострим ножем розрізати тісто по центру «сніжинкою», краї залишити цілими. Викласти помідори на фарш, посипати сиром. Викласти начинку на край, а серединку загорнути назовні.
Запікати 15-20 хвилин.
Для глінтвейну:
- Літр виноградного соку,
- Половина апельсина,
- Паличка кориці,
- Гвоздика,
- Лавровий лист,
- Чебрець,
- Дві столових ложки цукру.
Підігріти сік, додати спеції і цукор, довести до кипіння і трохи дати настоятися.
Також Знай писав, рецепт того самого супу з плавленого сирка - з однієї ложки повертаємося в 90-ті. Багато хто пам'ятає смак цієї нехитрої страви з дитячих років
Раніше Знай повідомляв, ситна страва за 5 хвилин: рецепт тигрових куль з філе і моркви. Рецепт незвичайного страви на святковий стіл.