Популярна українська телеведуча Руслана Писанка приготувала святковий м'ясний пиріг та безалкогольний глінтвейн в ефірі шоу «Твій день» на телеканалі «1+1».

«Час обіду у "Твоєму дні"! Ми продовжуємо ділитися найкращими рецептами страв до новорічного столу. Сьогодні Руслана Писанка приготує святковий м’ясний пиріг та покаже, як зробити смачний безалкогольний глінтвейн», - поділився колега Писанки Влад Яма.

Що знадобиться для пирога:

Для тіста:

  • 340 грамів борошна пшеничного,
  • 170 грамів холодної води,
  • 25 мл оливкової олії,
  • 6 г сухих дріжджів,
  • Чайна ложка цукру,
  • Сіль.

Для начинки:

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
  • 300 грамів м’ясного фаршу,
  • Дві цибулини,
  • 50 грамів олії,
  • Один помідор,
  • 200 грамів сиру твердих сортів,
  • Сіль, перець, часник за смаком.

Руслана зазначила, що м'ясо на пиріг має бути вже готовим – вона підсмажила свинячий фарш із цибулькою. Посолити, поперчити.

Замісити тісто, дати йому піднятися. Розкатати корж, змазати томатним соусом з орегано і базиліком, гострим ножем розрізати тісто по центру «сніжинкою», краї залишити цілими. Викласти помідори на фарш, посипати сиром. Викласти начинку на край, а серединку загорнути назовні.

Запікати 15-20 хвилин.

Для глінтвейну:

  • Літр виноградного соку,
  • Половина апельсина,
  • Паличка кориці,
  • Гвоздика,
  • Лавровий лист,
  • Чебрець,
  • Дві столових ложки цукру.

Підігріти сік, додати спеції і цукор, довести до кипіння і трохи дати настоятися.

Нагадаємо, рецепт салату "Сосновий бір" з грибами та крабовими паличками до новорічного столу: про олів'є навіть згадувати не захочеться.

Також Знай писав, рецепт того самого супу з плавленого сирка - з однієї ложки повертаємося в 90-ті. Багато хто пам'ятає смак цієї нехитрої страви з дитячих років

Раніше Знай повідомляв, ситна страва за 5 хвилин: рецепт тигрових куль з філе і моркви. Рецепт незвичайного страви на святковий стіл.