Спеціально для наших читачів ми знайшли доволі цікавий рецепт, який допоможе прикрасити не тільки новорічний стіл, а й будь-який момент, коли хочеться "чогось такого" смачненького. Цього разу ми дізнаємося, як приготувати качині ніжки "конфі" з яблучками, а допоможе в цьому народна артистка Руслана Писанка.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт стало відомо завдяки новому сюжету програми "Твій день", який вже доступний в мережі YouTube.
Качині ніжки "конфі" з яблуками-що потрібно:
- качині ніжки, 10 шт.:
- яблука 5 шт.;
- рослинна олія 2 ложки;
- вершкове масло 20г.;
- червоне вино 500г.;
- заморожена вишня 300г.;
- мед 100г.;
- розмарин, паприка, сіль, цукор (трохи, за смаком).
Включаємо духовку на 200 °С. Застеляємо пергаментом деко. Качині ніжки в маринаді (без рідини) посипаємо спеціями, по 0,25 ч.л. солі і перцю і кладемо на деко.
Заправку розподіляємо зверху на качині ніжки. Зверху паприку і кладемо гілочки розмарину зверху. Яблуко миємо, очищаємо від насіння, ріжемо часточками і кладемо поруч.
Відправляємо в духовку на 15 хвилин. Коли 15 хвилин пройшло, відкриваємо духовку. За допомогою ложки поливаємо ніжки соком, який з них виділився. Ми залишаємо в духовці ще на 15 хвилин. Коли 15 хвилин пройшло, вимикаємо духовку і дістаємо деко. Сік від качиних ніжок переливаємо в ківш.
Картопляне пюре, трохи солі і перцю додаємо в ківш і ставимо на слабкий вогонь. Перемішувати. Накриваємо кришкою. Ми залишаємо на 5 хвилин і потім знімаємо з вогню. Розкладаємо по тарілках картопляне пюре і качині ніжки з яблуками.
Раніше повідомляли, цукерки M&M's, яйця і тісто: цей рецепт став хітом TikTok через нереальну простоту, відчуй себе крутим кондитером.
Як повідомляв Знай.uа, рецепт тарталеток з куркою і ананасами: ситна і мініатюрна закуска на новорічний стіл.
Знай.uа писав, рецепт м'ясного пирога і безалкогольного глінтвейну від Руслани Писанки - те, що потрібно для зимових вечорів.