Відома українська телеведуча Марічка Падалко записала з дочкою 6-хвилинне відео з рецептом швидкого "мармурового" торта (кексу), який стане прекрасним доповненням вашого новорічного, святкового столу.

Жінка частенько радує шанувальників будь-якими публікаціями з винятковою життєрадісністю і енергійністю на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Маричка Падалко, фото с Instagram
Маричка Падалко, фото с Instagram

Марічці з малятком вдалося замісити тісто всього за п'ять хвилин, а потім залишити випікатися до готовності в мультиварці.

"Духовка - теж варіант! Що потрібно: 🍰Суміш для шоколадних мафінів, ️суміш для ванільних мафінів з апельсиновою цедрою, 4 яйця, 🥃200 мл олії, 200 мл води, масло (змастити форму)", - йдеться в публікації.

Приготування починається з того, що в двох окремих мисках готується суміш за інструкцією. До кожної додати два яйця, 100 мілілітрів води і стільки ж масла. Далі потрібно змастити форму маслом, вилити туди одночасно апельсинову і шоколадну суміші. "Погратися" соломинкою, створивши якісь візерунки всередині тесту і випечати до готовності.
"Спасибі, спробую з дітьми", "Дуже красиво, захотілося кави і такого смачного тортика. Спасибі, обов'язково спробую", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лідія Таран показала, як готує традиційний різдвяний штолен з сиру: виходить з першого разу

Як повідомляв "Знай.ua", Марічка Падалко економить на собі і віддає останнє дітям: "Перестала бути для себе головною"

Знай.ua писав, зірка "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір показала, як з простою вишиванкою стати "світовою" моделлю: "Безумовно номер один"