Наші читачі вже знають дуже багато різних рецептів, які давно записані в кухонній кулінарній книзі, звичайно, за нашою порадою. Однак є ще один шикарний рецепт червоного борщу. Відомо, що дане блюдо цінують не тільки за смак і ситність, але ще і за його привабливий вигляд.

Цього разу наші читачі дізнаються, як зварити борщ "наваристий" і зберегти яскраво-рубіновий колір. Колір готового блюда формує правильно приготована піджарка і один інгредієнт - записуйте!

Для приготування піджарки потрібно: терта морква; нашаткована цибуля; тертий буряк; томатна паста, оцет, спеції.

Борщ, кадр з відео
Борщ, кадр з відео

Як готувати?

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Буряк - це ключовий інгредієнт і економити на ньому в процесі приготування борщу не слід. Підготовлені овочі відправляють в сковороду і обсмажують на олії.

Потім в суміш потрібно додати яблучний оцет - завдяки йому буряк зберігає свій натуральний колір і навіть стає ще яскравіше.

Далі додайте томатну пасту, м'ясний бульйон і тушкуйте суміш 8-12 хвилин на малому вогні. Якщо піджарка вийшла кисла, додайте ложку цукру. А ось в борщ її додають не раніше ніж за 5 хвилин до готовності. Смачного!

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко готує "олів'є по-багатому", а Павло Зібров жадає різати - чим "погодують Тигра" українські зірки.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина продала успішний бізнес, щоб стати вільною "соскою": навіть знайшла плюси і мінуси.

Знай.uа писав, журавлинна горілка "від тата" для легкої голови після свята: рецепт Ігоря Черського до Нового Року та Різдва.