Український шеф-кухар, зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський знову радує шанувальників різними рецептами і порадами.

Цього разу він поділився вміннями, як приготувати святковий дивовижний сніданок - чорничні оладки. Для цього нам знадобляться (на 2-3 нормальні порції) 180 грамів замороженої чорниці і 70 грам води, яйце, 25 грам цукру, 15 грам рослинного масла без запаху, 150 грам борошна і 10 г розпушувача, що стосується тесту, а для крему і прикраси - 3 банана, цедра апельсина, 30 грам цукру, а також кленовий сироп або мед.

Володимир Ярославський, фото: Instagram
Володимир Ярославський, фото: Instagram

Чоловік починає приготування з розморожування ягід, до яких Він додає воду і занурювальним блендером в склянці, робить однорідну масу. Далі туди йде цукор, рослинне масло, яйце і вся суміш перемішується. В кінцевому підсумку туди додається просіяне борошно з розпушувачем.

"Я смажу через кільце-щоб були красиві, ви можете робити просто на сковороді, на рослинному маслі, на невеликому вогні, з обох сторін. Тому що, оладки швидко змінюють колір на поверхні. Перевертаєте оладки обережно і акуратно - вони ще дуже ніжні", - пише Ярославський.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Про штраф ТЦК розповість мобільний додаток: що вигадали для ухилянтів Пенсіонерам додадуть 600 гривень: як оформити надбавку Душ стане справжньою розкішшю: українців змусять платити по 134 гривні за куб води Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

Окремо чоловік готувати бананове пюре з двох нарізаних бананів. Він робить сироп з 30 грам цукру і такої ж кількості води. Суміш доводить до кипіння разом з цедрою апельсина. Туди йде порізаний банан і готування на вогні триває ще десь 3-4 хвилини. Згодом виходить ароматне пюре.

Нагадаємо, рецепт ідеального варення з калини перед наступаючими холодами: навіть намагатися не потрібно, смачніше не придумати

Як повідомляв "Знай.ua", рецепт тарта з мандаринами від зірки "МастерШеф" Євгена Клопотенка: свято триває, готуйте свої животи

Знай.ua писав, рецепт "багатої" куті від Володимира Ярославського з "МастерШеф": з лохиною, журавлиною і узваром