Відома українська телеведуча вирішила приготувати в ефірі популярного шоу ніжний пиріг з брокколі і сиром. Ця страва під силу кожному.

Новий сюжет вийшов у програмі "Твій день" на телеканалі 1+1, де регулярно протягом дня діляться цікавими рецептами з глядачами. Цього разу телеведуча Руслана Писанка вирішила розповісти про те, як же потрібно готувати ніжний пиріг з брокколі і сиром.

Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 400 грам листового тіста;
  • 300 грам брокколі;
  • 200 грам адигейського сиру;
  • 70 грам твердого сиру;
  • 250 грам сметани;
  • 20 грам зелені;
  • 15 грам кукурудзяного крохмалю;
  • Сіль і перець.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

Адигейський сир потрібно нарізати кубиками, а брокколі на невеликі суцвіття. Сир кидаєте на розігріту сковороду і обсмажуєте з усіх боків.

Популярні новини зараз
"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Потім додаєте брокколі і ще трохи води. Все накриваєте кришкою і тушкуйте до напівготовності приблизно 10-15 хвилин, а в середині посолити і поперчити.

Все це після готовності перекладаєте в миску і остудіть, а твердий сир натрете на тертці і додаєте до брокколі. До цієї суміші додаємо сметану і перемішуємо.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

Потім переходимо до тесту. Переносимо його в форму, формуємо бортики і всередину викладаємо рівномірно начинку і злегка утрамбовуємо.

Рецепт, фото: скріншот з відео
Рецепт, фото: скріншот з відео

Поставити пиріг в нагріту духовку і випікати при 180-200°С 20-25 хвилин, поки він не зарум'яниться. Все, страва готова.

До нього можна приготувати курячий бульйон, який відмінно впишеться.

Раніше ми писали про те, що рецепт м'ясного пирога і безалкогольного глінтвейну від Руслани Писанки-те, що потрібно для зимових вечорів

Як повідомляв Знай.uа, рецепт салату "Сосновий Бір" з грибами і крабовими паличками до новорічного столу: про олів'є навіть згадувати не захочеться

Також портал Знай.uа писав, рецепт міні-оладок з гарбуза, авокадо і червоної ікри: вишукана закуска на Новий рік від Вови Ярославського