Сьогодні ми з вами розберемо, як приготувати геніальне сало в пакетах, яке виходить неймовірно смачним лише через кілька етапів.

І хоч цей продукт подорожчав для українців, але не приготувати таке болюдо – грішно. Особливо, коли саме це сало таке неймовірно смачне.

Для цього нам потрібно лише кілька інгредієнтів. Спершу почнемо зі свинячої грудинки — її потрібно півтора кілограми. Другий інгредієнт за важливістю – часник, його потрібно всього 1-2 головки. Далі слідує чорний перець великого помелу, приправа для свинини та сіль.

Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube
Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube

Приготування починається із головного інгредієнта. Свинячу грудинку слід розрізати на шматки, а часник після цього подрібнити, скориставшись часником або блендером. Потім нарізані шматочки натираємо сіллю, приправою, подрібненим часником та перцем.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У такому форматі залишаємо грудинку наполягати протягом години. Потім беремо целофанові пакети, вставляємо один пакет в інший і кладемо туди грудинку.

Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube
Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube

Видаляємо звідти повітря, максимально, наскільки це можливо, і зав'язуємо їх. Кладемо в каструлю з холодною водою, накриваємо кришкою та ставимо на вогонь.

Головне не переживайте, при варінні пакети не луснуть. Даємо воді закипіти і зменшуємо вогонь, щоб вода не википала. І залишаємо грудинку в такому положенні на дві години. Потім вимикаємо вогонь, залишаємо геніальне сало остигати, потім виймаємо його з пакетів, загортаємо у фольгу і прибираємо в холодильник (бажано на ніч).

Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube
Рецепт сала в пакеті, скріншот: Youtube

Нагадаємо про настоянку з ягід "4 склянки" , яка виявиться кращою за магазинну: простий рецепт з мінімуму інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли, що в супермаркет тепер не ногою: найкращий рецепт ідеальних домашніх пельменів, який ви завжди шукали.