Хороший та смачний плов можна приготувати і вдома. Детальний рецепт розповів блогер Антон Дмитрієв на своїй офіційній інстаграм-сторінці.

Багато людей вважають, що приготувати якісний плов неможливо, оскільки це переважно похідна страва.

Плов. Фото: скріншот відео в соціальній мережі Інстаграм.

Передбачається, що для приготування хорошого плову потрібні спеціальні пристрої, яких на кухні немає. Однак це не зовсім так і смачна страва можна приготувати на кухні.

Детальним рецептом поділився Антон Дмитрієв.

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще

Рецепт цього плову в мене хотіли купити узбеки за сто тисяч сум
, - зазначив він.

складові

  • Філе баранини чи яловичини 600 гр.
  • Цибуля 300 гр.
  • Морква 600 гр.
  • Рослинна олія 100 мл.
  • Мал 600 гр.
  • Спеції для плову з барбарисом 4 ст.
  • Часник 2 голівки.

Алгоритм приготування страви

  1. М'ясо обсмажуємо до рум'яної скоринки на сковороді чи каструлі з антипригарним покриттям.
  2. Додаємо туди цибулю та обсмажуємо ще раз, потім додаємо моркву.
  3. Через якийсь час посипаємо спеціями.
  4. Коли вони розкрилися в маслі, додаємо воду та промитий рис і готуємо на слабкому вогні до випаровування рідини.

Нагадаємо, що тушковані курячі шлуночки стануть ідеальним доповненням до гарніру: універсальний рецепт.

Раніше ми повідомляли про рецепт ароматного засолювання груздів: ці грибочки вплетуться вмить.

Також стало відомо чому саме це варення з осінніх фруктів найкраще: рецепт, який не залишить жодних сумнівів.