Хороший та смачний плов можна приготувати і вдома. Детальний рецепт розповів блогер Антон Дмитрієв на своїй офіційній інстаграм-сторінці.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяБагато людей вважають, що приготувати якісний плов неможливо, оскільки це переважно похідна страва.
Передбачається, що для приготування хорошого плову потрібні спеціальні пристрої, яких на кухні немає. Однак це не зовсім так і смачна страва можна приготувати на кухні.
Детальним рецептом поділився Антон Дмитрієв.
Рецепт цього плову в мене хотіли купити узбеки за сто тисяч сум, - зазначив він.
складові
- Філе баранини чи яловичини 600 гр.
- Цибуля 300 гр.
- Морква 600 гр.
- Рослинна олія 100 мл.
- Мал 600 гр.
- Спеції для плову з барбарисом 4 ст.
- Часник 2 голівки.
Алгоритм приготування страви
- М'ясо обсмажуємо до рум'яної скоринки на сковороді чи каструлі з антипригарним покриттям.
- Додаємо туди цибулю та обсмажуємо ще раз, потім додаємо моркву.
- Через якийсь час посипаємо спеціями.
- Коли вони розкрилися в маслі, додаємо воду та промитий рис і готуємо на слабкому вогні до випаровування рідини.
Нагадаємо, що тушковані курячі шлуночки стануть ідеальним доповненням до гарніру: універсальний рецепт.
Раніше ми повідомляли про рецепт ароматного засолювання груздів: ці грибочки вплетуться вмить.
Також стало відомо чому саме це варення з осінніх фруктів найкраще: рецепт, який не залишить жодних сумнівів.