Будь-який овочевий салат зі стандартною та простою заправкою, наприклад, олією чи сметаною, приготувати дуже легко і безумовно виходить досить смачно. Проте інколи хочеться чогось особливого.

Тут у нагоді стане наступний рецепт особливої заправки для овочевих салатів. Якщо просто полити салат олією чи сметаною вам більше не до смаку, спробуйте приготувати оригінальну заливку всього з декількох доступних інгредієнтів.

Інгредієнти для приготування:

  • курячі яйця;
  • зелень (меліса, майоран);
  • білий винний оцет;
  • лимонний сік;
  • оливкова олія;
  • сіль, перець.

Овочі, фото Pxhere
Овочі, фото Pxhere

Приготування салату з особливою заправкою:

Спершу зваріть круто курячі яйця. Далі охолодіть їх, почистьте та дрібно наріжте. Можна це зробити за допомогою ножа чи яйце різки - на результат це ніяк не вплине.

Щоб зробити смак цікавим та особливим, у рецепті використовується меліса та майоран. Якщо такої зелені у вас нема, їх можна замінити іншими варіантами.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Усю необхідну зелень потрібно подрібнити та разом з яйцями додати до оливкової олії. Влийте сюди також одну столову ложку білого винного оцту, лимонний сік та приправте до свого смаку сіллю та перцем. З такою заправкою ваш салат обов'язково заграє новими барвами смаків.

Салат, скріншот з відео
Салат, скріншот з відео

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено