Золота осінь багата своїми дарами, серед них і яблука, яких інколи здається так багато, що й не знати, що приготувати з них. А викидати таке добро нікому не хочеться.

Щобільше, яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Обирайте варіант на свій смак, адже їх можна смажити, запікати, тушкувати.

Крім того, з яблук та меду виходить дуже смачний коктейль, який не лише має ароматний запах та особливо смак, а й здатний чудово освіжити. А враховуючи складники цього напою, він ще й дуже корисний для здоров'я.

Яблука. Фото: скриншот Youtube
Яблука. Фото: скриншот Youtube

Складники для приготування освіжаючого коктейлю:

  • яблука — 2 шт.;
  • мед — 2 ст. л.;
  • яблучний сік — 2 ст.;
  • грейпфрутовий сік — 2 ст.;
  • лісні горіхи — 10 шт.;
  • збиті вершки — 3 ст. л.

Як приготувати осінній коктейль з яблук та меду:

Почніть з того, що очистьте яблука від шкірки та насіння. Далі наріжте фрукт на кубики. Мед розігрійте з двома видами соків - яблучним та грейпфрутовим.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Почекайте, коли суміш охолоне. Після цього залийте її в блендер. Також додайте туди подрібнені горіхи та яблука у вигляді пюре. Все разом збивайте протягом 2 хвилин.

Мед, фото з вільних джерел
Мед, фото з вільних джерел

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено