Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяАнна Буткевич нагадала українцям, що окрім успішної артистки та підприємниці, вона ще вміла господиня. Тому вона вирішила поділитися рецептом смачної страви, в якій головний інгредієнт – це гарбуз.
"Страва низькокалорійна, збалансована та ідеально підходить на вечерю. 🍽🍷 Смачного! 😋" - зазначила Буткевич.
Складові:
- круглий гарбуз
- баклажани
- томати
- кабачок
- морква
- часник
- картопля
- часник
- болгарський перець
- філе стегна
- приправи, прованські трави та сіль
Процеси приготування:
- спочатку зріжте гарбуз, витягніть середину і звільніть місце для начинки;
- поріжте всі овочі;
- куряче філе попередньо обсмажте до напівготовності;
- формуємо гарбуз – всі овочі та м'ясо закладаємо та чергуємо між собою;
- заправляємо улюбленими травами та приправами;
- закриваємо верх від гарбуза і запікаємо в духовці за температури 200 градусів приблизно 2-2,5 години.
Раніше ми писали про те, чому ніколи не можна мазати опіки олією: дієві способи впоратися з побутовою травмою
Як повідомляв Знай.ua, як зробити найсмачніше триколірне сало до борщу: простий рецепт від знаючого кулінара
Також портал Знай.ua писав, швидко несіть закуски: рецепт старовинної фінської медовухи, яка ідеально впишеться на святковий стіл