Відома українська співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту у соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич нагадала українцям, що окрім успішної артистки та підприємниці, вона ще вміла господиня. Тому вона вирішила поділитися рецептом смачної страви, в якій головний інгредієнт – це гарбуз.

Анна Буткевич, фото: Instagram
Анна Буткевич, фото: Instagram

"Страва низькокалорійна, збалансована та ідеально підходить на вечерю. 🍽🍷 Смачного! 😋" - зазначила Буткевич.

Складові:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
  • круглий гарбуз
  • баклажани
  • томати
  • кабачок
  • морква
  • часник
  • картопля
  • часник
  • болгарський перець
  • філе стегна
  • приправи, прованські трави та сіль

Процеси приготування:

  1. спочатку зріжте гарбуз, витягніть середину і звільніть місце для начинки;
  2. поріжте всі овочі;
  3. куряче філе попередньо обсмажте до напівготовності;
  4. формуємо гарбуз – всі овочі та м'ясо закладаємо та чергуємо між собою;
  5. заправляємо улюбленими травами та приправами;
  6. закриваємо верх від гарбуза і запікаємо в духовці за температури 200 градусів приблизно 2-2,5 години.

Фарширований гарбуз від Буткевич, фото Instagram
Фарширований гарбуз від Буткевич, фото Instagram

Раніше ми писали про те, чому ніколи не можна мазати опіки олією: дієві способи впоратися з побутовою травмою

Як повідомляв Знай.ua, як зробити найсмачніше триколірне сало до борщу: простий рецепт від знаючого кулінара

Також портал Знай.ua писав, швидко несіть закуски: рецепт старовинної фінської медовухи, яка ідеально впишеться на святковий стіл