Триколірне смачне сало ідеально підійде для святкового столу. Рецепт його з'явився на ютуб-порталі Сімейна кухня.

Триколірне сало є ідеальним доповненням для будь-якого святкового столу, також воно набагато корисніше, ніж ковбаси або інші напівфабрикати.

Зручність цього рецепту в тому, що він простий, не вимагає багато сил та грошей. Кухар Володимир Герун запропонував чудовий рецепт цього корисного продукту.

Інгредієнти:

  • 1,2 кг сало солоне;
  • 1 ст.л. паприка;
  • 1 ст. суха аджика;
  • 1 ч. л. гострий червоний перець;
  • 1 гол. часник;
  • 1 пуч. кріп;
  • чорний перець за смаком.

Алгоритм приготування.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
  1. Обробляємо та перемелюємо сало на м'ясорубці.
  2. Розкладаємо отримане сало у три різні тарілки.
  3. Накладаємо перший шар паприки. Всипаємо спеції з копченою паприкою, сухим аджиком та червоним гострим перцем. Ретельно все перемішуємо до однорідної маси. Беремо прямокутну форму, застилаємо її харчовою плівкою та викладаємо перший шар, розрівнюємо його. Скочуємо порційні кульки.
  4. Додаємо другий часниковий шар. Перекладаємо сало в глибоку миску та видавлюємо часник пресом. Все ретельно перемішуємо, а потім укладаємо у форму.
  5. Нарізаємо кріп якомога дрібніше. Викладаємо сало і добре перемішуємо. Скочуємо три кульки на пробу зеленого кольору.
  6. Забираємо закуску в морозилку на добу, щоб вона добре застигла.

Нагадаємо про пікантну ікру з буряків, яка стане улюбленою закускою: одна година і все готово.

Вам точно сподобаються фаршировані бублики, які змусять по-новому поглянути на улюблені ласощі дитинства.