Надзвичайно смачну, соковиту та ніжну сирну запіканку можна приготувати не тільки в духовці, а й на сковороді. Щобільше, для неї достатньо лише найпростіших інгредієнтів.

Для приготування цієї особливої запіканки достатньо поєднати всі продукти, збити, викласти в сковороду та поставити на плиту.

У результаті запіканка виходить смачна, соковита, ніжна та повітряна. Подавати її можна з варенням, згущеним молоком або будь-яким джемом на власний смак.

Інгредієнти (на 6 порцій):

  • Сир - 500 г
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Цукор - 100 г
  • Манка - 3 ст. л.
  • Цедра лимона - 1 ч. л.
  • Рослинна олія - 1 ст. л.

Домашній сир, фото: instagram.com/kulikovaolganik
Домашній сир, фото: instagram.com/kulikovaolganik

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Приготування сирної запіканки без духовки:

Спершу підготуйте усі необхідні інгредієнти. Яйця вбийте в тарілку, додайте цукор і добре збийте міксером. Тепер додайте манку і ще раз збийте. Сир розімніть вилкою і додайте до нього цедру лимона.

Вилийте яєчну суміш і добре перемішайте. Сковороду змастіть олією, викладіть сирну масу, накрийте кришкою і готуйте запіканку 30 хвилин. Таким чином досить швидко і без зайвих зусиль та складних інгредієнтів апетитна сирна запіканка готова і її можна подавати до столу!

Сирна запіканка, скріншот з відео
Сирна запіканка, скріншот з відео

Нагадаємо, питимемо несолодку каву і чай? Виробники цукру зіткнулися з проблемами

Як повідомляв "Знай.ua", очищення води в домашніх умовах: дієві способи, які виручать у складний момент

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили обов'язкову умову призначення пенсії: терміни обмежено