Звичайнісінькі оладки, якими полюбляє смакувати на сніданок практично кожна українська сім'я, можна вдосконалити, перетворивши їх на справжній витвір кулінарного мистецтва.

Зокрема, завдяки одному секретному інгредієнту вони виходять неймовірно пишними та апетитними. Не дивно, що оладки в більшості людей асоціюються з чимось домашнім. Спробуйте цього разу приготувати пишні оладки з секретним інгредієнтом. Мова йде про звичайний сир.

Інгредієнти:

  • яйця курячі – 2 шт.;
  • борошно – 150 г;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сир 9% – 180 г;
  • ванільний цукор – 8 г;
  • сода – 1 ч. л.;
  • сіль – щіпка;
  • кефір 3,2% – 100 мл

Оладки, фото: Pixabay
Оладки, фото: Pixabay

Процес приготування пишних оладок:

Збиваємо яйця, ванільний та звичайний цукор та сіль. Додаємо кефір і соду та ретельно перемішуємо інгредієнти. Тепер додаємо сир та з'єднуємо з іншими продуктами. Необхідно досягти кисільної консистенції.

Далі у цю суміш просіюємо борошно, замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в кондитерський мішок або пакет, перед застосуванням якого підріжте один із кутів.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Далі розігріваємо соняшникову олію на сковороді, вона має повністю покривати дно. Видавлюємо з мішечка порційно тісто. Обсмажуємо оладки з кожного боку по 4 хвилини на середньому вогні. Після того, як перевернете оладку на іншу сторону, прикрийте кришкою сковороду.

Пишні оладки, кадр з відео
Пишні оладки, кадр з відео

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла