Маринований перець готують чи не у кожній українській оселі. Водночас з рецептом заготівлі на зиму квашеного перцю мало хто знайомий.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяА зробити це дуже просто - у результаті ви отримаєте чудову консервацію на зиму. Для приготування можна брати будь-які плоди: морожені, гарні стиглі та свіжі, навіть в'ялі.
Приготування займе дуже мало часу, а в результаті ви отримаєте чудову закуску, якою ласуватимете всю зиму й обов'язково захочете приготувати її на наступний рік.
Інгредієнти:
- солодкий перець;
- вода — 800 мл;
- цукор — 3 скл.;
- оцет — 0,5 л;
- сіль — 5 ст.л.;
- рослинна олія — 250 г;
- зелений кріп;
- морква;
- часник.
Приготування квашеного перцю
Передусім ретельно помийте перці та видаліть з них верхівки із насінням. Потім відваріть плоди у воді протягом 5 хвилин. Проварені перці викладіть на рушник. Коли вони трохи обсохнуть, у кожен із них покладіть по гілочці кропу, петрушки, а також часникові скибки та натерту моркву.
Тепер фаршировані перці складіть у каструлю або відро. та залийте їх маринадом. Тепер поставте перці під прес і зовсім скоро отримаєте відро смачного квашеного перцю.
Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує
Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує
Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла