Якщо у вас зовсім обмаль часу, але є бажання приготувати якийсь смачний салат, то цей рецепт точно вам підійде. Щобільше, для нього вам потрібно лише три прості інгредієнти.

Швидкий салат з 3-х інгредієнтів також виручить вас, коли на порозі з'явилися неочікувані гості, а пригостити їх чимось хочеться. Або після роботи немає ні сил, ні часу на тривале приготування вечері. У будь-якому разі салат з трьох інгредієнтів допоможе вийти зі скрутного положення.

Інгредієнти для швидкого салату:

  • варена курка;
  • твердий сир;
  • свіжий огірок;
  • майонез.

Куряче філе, Pause
Куряче філе, Pause

Як приготувати смачний салат з 3-х інгредієнтів:

Спершу відваріть курку і коли вона остигне подрібніть м'ясо ножем або розірвіть на волокна - як вам більше подобається, на смак це аж ніяк не вплине.

Далі візьміть твердий сир та наріжте його кубиком, а огірок - соломкою. Тепер змішайте всі три інгредієнти разом та заправте приготовлений салат майонезом.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Звісно, що такий простий салат з невибагливих складників не претендує на кулінарну шедевральність. Однак такі прості ідеї як ця служать передусім для того, щоб зекономити час на приготування та пригостити гостей чи свою сім'ю чимось смачненьким.

Тверді сири. Фото: скриншот з відео
Тверді сири. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації