Салат з червоного буряка є досить популярною стравою на столах українців. Крім того, існує багато варіантів його приготування. Пропонуємо спробувати наступний рецепт салату без додавання майонезу.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВиявляється, звичайний буряковий салат можна дуже смачно та корисно приготувати по-новому. Варто лише додати до цієї страви деякі інгредієнти, які зроблять її дуже соковитою.
Фудблогерка Оксана Білінська на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом соковитого бурякового салату бурякового салату з цибулею, квашеною капустою та огірками. Вона також розповідає секрети, завдяки яким салат буде дуже соковитим.
По-перше, потрібно додати до нього мариновану цибулю. На соковитість також вплинуть квашена капуста, а також квашені чи мариновані огірки. По-друге, для того, щоб буряк не віддав свій колір, його потрібно порізати першим та змішати з олією., а після цього додати решту інгредієнтів.
Інгредієнти:
- цибуля – 1 шт.;
- буряк – 1 шт. (600 г);
- картопля – 3-4 шт.;
- морква – 2 шт.;
- консервована квасоля\горошок – 0,5 л;
- квашені або мариновані огірки – 2-3 шт.;
- квашена капуста;
- сіль, перець
Спосіб приготування:
Усі необхідні овочі, а саме буряк, моркву та картоплю, потрібно попередньо запекти чи відварити до готовності. Далі порізати ці інгредієнти кубиками.
Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії
Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював
Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації