Салати "Олів'є" та "Вінегрет" найчастіше готують у період новорічних свят і в цей час хочеться, щоб на святковому столі ці страви не виглядали буденними та звичними натомість щоб їхній смак став справжньою несподіванкою
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНайчастіше, фінальним етапом створення більшості салатів стане заправка майонезом. Зокрема, мова йде про традиційний салат "Олів'є", який вже став легендарним.
Безумовно, що салат дуже смачний, проте вже стало дуже складно здивувати ним гостей. До цього призвела саме його велика популярність. Проте, зробити салат набагато апетитнішим все ж можна. Потрібно лише додати один секретний інгредієнт.
Який секретний інгредієнт потрібно додати до Олів'є та Вінегрету
Досвідчені кулінари радять одразу після завершення приготування салатів, додавши майонезу, у страву потрібно покласти трохи лимонної цедри. Вона повинна бути чистою і не сильно подрібненою.
Проте не залишайте її у страві, адже за кілька хвилин, цей додатковий компонент треба буде прибрати із салату. Однак саме завдяки шкірці лимона "Олів'є" набуде незвичайного смаку.
Зокрема, у ньому з'явиться цікава "кислинка", яка чудово поєднуватиметься з іншими компонентами страви. Зауважте, що лимонна шкірка зробить апетитнішими й інші салати з майонезом, а також вінегрет. То ж спробуйте застосувати цю цікаву пораду і ви будете приємно здивовані новим смаком ваших салатів.
Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії
Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював
Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації