Зараз ми з вами розберемо рецепт оселедця під шубою, але трохи відійшовши убік від оригіналу, щоб новорічний стіл засяяв новими фарбами.

Для цього нам знадобляться такі інгредієнти, які краще розбити на три етапи – створення начинки, оболонки та для подачі. У першому випадку потрібно 150 г оселедця, одна картопля, два яйця, невелика цибулина, 50 г майонезу і сіль з перцем до смаку. Для оболонки потрібні чотири великі буряки, 20 г майонезу, варене яйце, а також знову сіль з перцем. Для подачі - маслини та зелена цибуля.

Оселедець під шубою, кадр з відео
Оселедець під шубою, кадр з відео

Приготування починається з яєць та овочів. Картоплю, буряки та яйця потрібно відварити. Для тих, хто не хоче довго чекати, доки овочі зваряться, є певний лайфхак. Для його виконання потрібна мікрохвильова піч. Овочі потрібно вимити і зав'язати в пакет, після чого відправити в мікрохвильову піч на 5 хвилин, при максимальній потужності. Потім перевернути та відправити ще на п'ять хвилин.

Далі беремося за цибулю та оселедець, які потрібно нарізати дрібними кубиками. А картопля та два яйця – натерти на тертці. На наступному етапі з'єднуємо картоплю, оселедець, цибулю та яйця в глибокій ємності. Туди ж додаємо майонез, спеції і добре перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Оселедець під шубою, кадр з відео
Оселедець під шубою, кадр з відео

І зараз найцікавіше – формуємо кульки. Натираємо буряки на дрібній тертці, додаємо спеції та майонез. Перемішуємо і викладаємо на харчову плівку трохи буряка, щоб сформувати тонкий млинець і покласти туди кульку з начинкою. Залишається тільки обваляти в натертому яйці і все.

Нагадаємо про шалено ніжну ікру з моркви на Новий рік: від кабачкової не відрізнити, а Чорний Кролик точно оцінить.

Раніше ми повідомляли про правильний рецепт "Олів'є" : ідеальні пропорції, які покращать смак салату.